Druma.nl

8.2/10
7.4/10
7.4/10

Goed ze geven goede antwoord op de vraag die hebt

Annemie

Silhouette Cameo besteld en vlot verkregen.

Lootje

Duidelijke foto's en omschrijving van de producten op de site. Aangevuld met een video, heel plezierig. Diverse bestelmogelijkheden, is handig als je iets eerst wil proberen. Extra support door bv... Duidelijke foto's en omschrijving van de producten op de site. Aangevuld met een video, heel plezierig. Diverse bestelmogelijkheden, is handig als je iets eerst wil proberen. Extra support door bv het volgen van cursussen, heel fijn.
Het enige wat ik jammer vindt is, dat jullie voor mij ver weg zitten. Maar ik kom graag een keer deelnemen aan de cursus om nog meer mogelijkheden te leren met de machine. Of voor tips en trucs.

Dre Lommers signmaking

Goed !!

e van Kasteren

Bij persoonlijk contact, prima. Alle tijd. Verzenden bestelling duurt vaak lang.
Ik haal bestelling liever op maar woon niet echt in de buurt.

Bij persoonlijk contact is er alle tijd. Veel product kennis bij medewerkers.

Levertijden zijn lang. Vaak deel bestelling nog in back order. Verzendkosten zijn erg hoog!

Anne Marie de Koter

Vriendelijke mensen, prima website.

workshops werken als een speer! vriendelijk en heldere informatie

Het aangeven van de levertijd van een backorder, ik moest zelf nabellen en weet het nu eigenlijk nog niet.

RMYdesign

Word altijd direct geholpen,klantvriendelijk en verder geen opmerkingen

annelies thues

Correct en snel

Voor mij was alles ok

Bodelier

Jammer dat je tijdens een workshop geen materialen mee kunt nemen, maar verder alles prima

De vriendelijkheid van met name Marjan, het geduld en de kennis. Fantastisch

Geen idee of het mogelijk is maar voor de workshop vooraf materialen kant en klaar leggen voor de mensen die materialen willen kopen

A.bronkhorst

nou ik heb geen goede ervaring ik had wat besteld en krijg nog iets en dan sturen ze dat in dozen met bv klein mesje en dan zit de doos vol met stukjes piepschuim 2 doos weer een bestelling... nou ik heb geen goede ervaring ik had wat besteld en krijg nog iets en dan sturen ze dat in dozen met bv klein mesje en dan zit de doos vol met stukjes piepschuim 2 doos weer een bestelling weer vol met piepschuim dat kost het bedrijf een vermogen...gewoon iemand bellen en vragen als er iets niet is of dat alles tegelijk verstuurd kan worden.......ook voor de klant vervelend steeds het pakketje ophalen ergens...... nee ik zou niet gauw meer bij jullie bestellen... moet beter georganiseerd worden succes ermee en ik wacht nog steeds op een sillouette Ball pen houder houder