Druma.nl

8.2/10
7.4/10
7.4/10

Face to Feest

Snelle levering, vakkundig, goede service

Cécile Effinger

Super goed ervaring, de mensen zeer vriendelijk en een super dienst met de bediende van de warehouse.

Ik was ter plaats voor mijn bestelling, een winkel en workshop zijn pluspunten om producten te kunnen ontdekken.

We waren met een grote 10-tal mensen aan de workshop een maar Marjan om tips of raad te geven, dit vond ik een beetje te weinig want we moesten veel wachten om een antwoord te kunnen krijgen. Ook... We waren met een grote 10-tal mensen aan de workshop een maar Marjan om tips of raad te geven, dit vond ik een beetje te weinig want we moesten veel wachten om een antwoord te kunnen krijgen. Ook maar 1 computer om de producten te kunnen zien voor zoveel mensen, was niet genoeg.

Sylvia van Ham

Leuk bedrijf, Geweldige leuke workshop gedaan laten je veel over hun spullen vertellen kan ze volgen op Facebook kan er altijd terecht met vragen of als iets niet goed is Regelen ze allemaal... Leuk bedrijf, Geweldige leuke workshop gedaan laten je veel over hun spullen vertellen kan ze volgen op Facebook kan er altijd terecht met vragen of als iets niet goed is Regelen ze allemaal vlekkeloos. dus goede surfers ben erg tevreden over de levering en het contact.

laten weten of iets verzend is. en wanneer je iets kan verwachten bv track en trace code mee geven zo dat je het kan volgen en hoef je geen dagen thuis te blijven maar 1 dag. ;-)

D. Willigers

Goede, snelle levering!

A&D Goor / Ooievaarslijn

Prima, etscreme werd direct nagezonden.

Etspasta werd direct nagezonden. Helaas zat er in de deksel een barst. Neem hier vandaag ook nog contact met jullie op.

Reactie op mail met voorbeeld van het gebruikte flexfolie.
Reactie op mail met voorbeeld van het gebruikte flexfolie.
Handleiding/gebruiksaanwijzing voor de bedrukbare flexfolie waarvan wij enkele proefvelletjes ontvingen. Zal hierover vandaag even contact opnemen.
Bericht sturen wanneer de bestelling verzonden gaat worden / is verzonden.

Govers grondwerken

Ik heb 3 weken geleden een sublimatie printer besteld en betaald. ik heb hem helaas nog niet mogen ontvangen.

Ik had aangegeven het eventueel op te halen en gevraagd of ze mee daarover wilde bellen, dat hebben ze gedaan.

ik heb 3 weken geleden een sublimatieprinter besteld, ik heb zelf er al 3 x over gebeld waar dat de printer bleef, ik heb begrepen dat hij niet op voorraad is, maar van Druma heb ik daar geen info... ik heb 3 weken geleden een sublimatieprinter besteld, ik heb zelf er al 3 x over gebeld waar dat de printer bleef, ik heb begrepen dat hij niet op voorraad is, maar van Druma heb ik daar geen info over ontvangen,

J Maes

Het gebruiken gemak van de site

Voorraad is niet zichtbaar, het is dus afwachten wat kan, ik had 15 rollen oneway visioen nodig op korte termijn en deze waren niet leverbaar

PrioTex

Helaas was 1 product niet op voorraad en pas een week later leverbaar. Wel goed advies om een vergelijkbaar product te kopen.

Goede duidelijke website.

Misschien meer voorraad van goedlopende producten.

John Nooijen Bedrijfs & Promotie & Onderhooud en Afwerking

Koop hier materialen

J

Zelf een vergissing gemaakt bij de bestelling en dat werd meteen aangepast door een van de medewerkers, waarvoor dank!!!

Wat ik jammer vind, is dat de artikelen in het winkelwagentje niet bewaard blijven tot een volgend bezoek (ook niet als je ingelogd bent).