Druma.nl

8.2/10
7.4/10
7.4/10

Borduur Service Zwartewaterland

Diverse folies en andere zaken besteld, ook regelmatig aan de lijn gehad van advies

ruim assortiment

laten te lang de telefoon overgaan, mag wel wat vlotter

Monique de Keijzer

(Bewerkt)

Ik heb een silhouette cameo besteld. Heeft bijna een week geduurd voordat hij binnen was ondanks de betaling op dezelfde dag.
Moest op een ander dres afgeleverd worden maar ook dat ging...
Moest op een ander dres afgeleverd worden maar ook dat ging verkeerd. Gewoon op het faktuuradres afgegeven waardoor na veel heen en weer gerij de machine toch op zijn plaats is gekomen. Jammer.

Mensen die ik aan de telefoon heb gehad zijn heel aardig.

Snellere levering
Beter opletten waar de levering naar toe moet
Snellere levering
Beter opletten waar de levering naar toe moet
Ik heb vandaag gevraagd of ik teruggebeld kon worden ivm een probleem met mijn silhouette cameo. Helaas niet gebeurd. Weer een minpunt.

De Vlieger Kelly

Flock op rol besteld. Kleuren groen, bordeaux en geel. Groen en bordeaux na enkele dagen geleverd. Geel is nog steeds niet aangekomen. Spijtig dat dit niet op de website aangeduid staat als "niet in... Flock op rol besteld. Kleuren groen, bordeaux en geel. Groen en bordeaux na enkele dagen geleverd. Geel is nog steeds niet aangekomen. Spijtig dat dit niet op de website aangeduid staat als "niet in stock". Dit zou me al wat mailtjes bespaard hebben.

goed product

bij de artikelen vermelden of ze in stock zijn.

Jet Mattiesing

Bestelling snel geleverd met 1 artikel op back order. Na telefoontje met druma keurig opgelost. Vervangend artikel keurig direct verzonden. Manier van verpakken dik in orde.

Groot assortiment !

Een mail dat de bestelling verzonden is zou wel fijn zijn.

Willy van veen

Nog onbekend eerste bestelling

Nog niets ontvangen dus onbekend

Bericht bestelde order/ materialen wanneer geleverd wordt

Arjan Robben

Een bedrijf met vriendelijke en behulpzame medewerkers.

Gr8signs

Bestellen van lvloeibare laminaat.

Michiel Dieben

Eerlijk bedrijf en producten. Website behoeft meer productbeschrijving. Website moet meer gecontroleerd worden op het goed werken. Telefonisch contact is iedere keer weer een verrassing, is de... Eerlijk bedrijf en producten. Website behoeft meer productbeschrijving. Website moet meer gecontroleerd worden op het goed werken. Telefonisch contact is iedere keer weer een verrassing, is de Druma medewerker in staat je vraag te beantwoorden en zoniet wordt je doorverbonden of teruggebeld, niet iedereen is op de hoogte van de primaire zaken, zoals het gebruik van de website, betalingen etc.

Het product

MH Multimedia Productions

Geen problemen

babyplezier

De ervaring is helaas niet goed, mails slecht beantwoord, te laat reageren en zelf achteraan moeten bellen