Druma.nl

8.2/10
7.4/10
7.4/10

Basement

Nog geen levering gehad dus over totaal nog geen oordeel. Wel heeft er vertraging opgetreden bij het leveren. Hier had wat meer over gecommuniceerd worden. Men heeft betaald en hoort twee weken... Nog geen levering gehad dus over totaal nog geen oordeel. Wel heeft er vertraging opgetreden bij het leveren. Hier had wat meer over gecommuniceerd worden. Men heeft betaald en hoort twee weken niets. Met een klein bericht was dit opgelost.

Hiphipperdehip

Keurige site, alleen de nalevering zit ik al twee weken op te wachten, ook tussentijds niets gehoord dat het toch langer gaat duren! Vindt ik erg jammer

Snel met reageren na de bestelling.

Ik heb direct na bestelling een berichtje gekregen dat er iets niet leverbaar was en dat dat in de loop van de week weer voorradig zou zijn maar nu zijn we twee weken verder en nog helemaal niets... Ik heb direct na bestelling een berichtje gekregen dat er iets niet leverbaar was en dat dat in de loop van de week weer voorradig zou zijn maar nu zijn we twee weken verder en nog helemaal niets gehoord, zou prettig zijn als ik even op de hoogte gebracht zou worden over de nalevering!

H. Haasjes

Verzendkosten zijn hoog.

Atelier Tienkar

Heb de goedkope transferpers gekocht en die bevalt erg goed.

M. Peeters

Gisteren besteld, de andere dag al in huis!

De verzendkosten zijn behoorlijk hoog in vergelijking met andere webwinkels!

Vigliaroni

alle

nee

Réla-ART

Cursus textiel uitstekend verzorgd maar bestellen en leveren goederen ronduit slecht!
Geen feed back over status. Wel geld betalen van te voren maar daarna niets meer er over horen. Ondanks mail en telefoontjes nauwelijks of geen reacties. ja als je zelf weer belt!

Ga alsjeblief een keer met elkaar rond de tafel zitten en bespreek hoe je het bedrijf klantvriendelijker maakt beter info geeft aan de klanten en mocht er iets niet op voorraad zijn laat dat dan... Ga alsjeblief een keer met elkaar rond de tafel zitten en bespreek hoe je het bedrijf klantvriendelijker maakt beter info geeft aan de klanten en mocht er iets niet op voorraad zijn laat dat dan weten. en houd de klant daarna ook steeds op de hoogte.

Present Time

Ik vond de service op zich goed.
Ik vond de service op zich goed.
Het product werd wel heel laat geleverd. Was in back order terecht gekomen en werd daarom niet verzonden. Ik was daarvan niet op de hoogte dus het duurde lang. Pas toen ik belde kwamen we daarachter en werd het snel verzonden.
Het product zelf was niet werkbaar voor ons. We hebben een professionele printer maar de inkt op de transfer gaf heel erg af bij het strijken. De print werd daardoor heel lelijk, Ik heb gebeld en op aanraden andere papier soort instellingen geprobeerd maar niets hielp. Ik vind het product te duur om zo slecht van kwaliteit te zijn.

Klantvriendelijke medewerkers

reeds omschreven in mijn ervaringen over het bedrijf.

Reactie Druma.nl:

Wij zullen telefonisch contact met u opnemen, zodat we het met u kunnen bespreken. We hebben niet eerder klachten gehad over dit artikel, en zullen zeker ons best doen het probleem voor u op te... Wij zullen telefonisch contact met u opnemen, zodat we het met u kunnen bespreken. We hebben niet eerder klachten gehad over dit artikel, en zullen zeker ons best doen het probleem voor u op te lossen.
Met vriendelijke groet
DRUMA-Team

Esther Mosselman

groot assortiment

Vaak onduidelijkwat voor inkt het is, bvals ik kan kiezen voor waterbasis textielinkten, en dan pas per merk, zijn ze veel makkelijker te vergelijken.
Wat mij opvalt is dat met jullie met...
Wat mij opvalt is dat met jullie met chemie, laserfilms en textielinkten wel voordelig zijn, maar met papierinkten (voor zo ver ze er op staan) veel duurder dan bv de Unico inkten bij

Nieuwkoop

snelle reactie