Druma.nl

sharon knorren

Klantvriendelijk, snelle levering

klantgericht vriendelijk en snel

Quats Design

Ik bestelde de Silhouette Cameo en wat losse toebehoren.
Ik belde over de levering (had daar een update via e-mail over verwacht, maar die kreeg ik niet) en kreeg prompt prettige reactie. Ik bestelde de Silhouette Cameo en wat losse toebehoren.
Ik belde omdat de installatie niet helemaal goed verliep, en werd direct erg goed geholpen.
Ik schreef me in om mee te doen aan de cursus over de Silhouette Cameo en kreeg wat laat een bericht dat de cursus vol zat. Er werd echter wel direct een nieuwe datum aangeboden, wat erg prettig was.

DaRocks

Ok

Goeie service

Levertijd is te lang.

Scrapcorner

Prima service en snelle levering.

Pro-Line High End Products

Per telefoon is de klantvriendelijkheid prima, Uitleg over de producten. Makkelijk te bestellen via de website. Wel een lange levertijd

Snelle reactie / uitleg via de telefoon met vragen over de producten en levering

De levering graag van te voren aangeven en ook als er iets nageleverd moet worden.
2x de bestellingen in 2 etappes gekregen zonder vermelding van nalevering.
dit kan ook per email

Wagenmakers

Na de 1e keer besteld te hebben en dit wat langer duurde dan verwacht belde ik mrt druma werd keurig geholpen en te woord gestaan over dat er een aantal artikelen niet opvoorraad waren. Een van de 2... Na de 1e keer besteld te hebben en dit wat langer duurde dan verwacht belde ik mrt druma werd keurig geholpen en te woord gestaan over dat er een aantal artikelen niet opvoorraad waren. Een van de 2 artikelen werden keurig nagestuurd maar het andere artikel heb ik helaas nog steeds niet ontvang ik heb daar vorige week een mail over gestuurd maar tot op heden nog geen reactie ontvangen. Dit is dan weer jammer.

Ja ik werd netjes te woord gestaan en terug gebeld.

Ja reageren op mail van klanten en als een artikel langer als 2-3weken niet leverbaar is de klant informeren of deze wilt wachten of het aankoopbedrag terug gestort wilt hebben

Reactie Druma.nl:

Wij zullen u in een persoonlijke mail de statusus van uw backorder doorgeven. Excuus voor het ongemak.
Met vriendelijke groet
DRUMA-Team

SB&Sign

Heb alleen cursus gevolgd en koop op dit moment nog alles bij spandex,maar wil binnenkort wel bij jullie gaan proberen,mijn zoon werkt ,t liefst met Avery,dus vandaar ,maar heb gehoord dat de... Heb alleen cursus gevolgd en koop op dit moment nog alles bij spandex,maar wil binnenkort wel bij jullie gaan proberen,mijn zoon werkt ,t liefst met Avery,dus vandaar ,maar heb gehoord dat de wrapfolie van jullie net zo goed verwerkt.

klantvriendelijk

voor de rest heb ik nog geen ervaring

Marcel

Zie de sterke punten en verbeterpunten

+ de site is overzichtelijk
+ bestellen gaat makkelijk

- Het zou handig zijn om een (geschatte) leverdatum te ontvangen per mail.

- Het zou handig zijn om een (geschatte) leverdatum te ontvangen per mail.

En dat mensen de stappen op de site kunnen volgen als ze zijn ingelogd. Dat ze het volgende kunnen zien :- order wordt verwerkt- product wel/niet op voorraad - wordt besteld - wordt verstuurd - wordt op die en die dag bezorgd tussen 9 en 15:00 uur.

- Op de site vermelden of een product op voorraad is... zo niet hoeveel dagen het duurt voordat het binnen is/geleverd kan worden

Kidzsale

Super klachtoplossing hebben ze! Ik had problemen met een transferpers en ik kreeg een hele nieuwe opgestuurd top!!!