Druma.nl

8.2/10
7.4/10
7.4/10

Ria

Na enig zoek werk op de site had ik gevonden wat ik zocht, toen zoeken naar verzendkosten en evt leertijd, niet gevonden, toch maar besteld, toen schrok ik van de verzendkosten €14,50 dus de... Na enig zoek werk op de site had ik gevonden wat ik zocht, toen zoeken naar verzendkosten en evt leertijd, niet gevonden, toch maar besteld, toen schrok ik van de verzendkosten €14,50 dus de bestelling geannuleerd, ( gelukkig via via een kortingscode gekregen) en hoopte de bestelling snel in huis te hebben, viel tegen, dus gebeld, en de mevr. Zou het uitzoeken en terug bellen, jammer genoeg werd ik niet terug gebeld, maar kreeg de volgende dag een mail dat de vinyl binnen was en dat het de volgende dag verstuurd zou worden,
Het zou prettig zijn om eerder op de hoogte te worden gehouden.

Telefoon werd snel en goed opgenomen,
Veel producten op de site.

Als je terug zegt te bellen, bel dan ook en stuur niet pas de volgende dag een mail.
Verzendkosten staan niet ( of niet duidelijk) vermeld,
Erg puzzelen wat ik moest bestellen, site niet...
Verzendkosten staan niet ( of niet duidelijk) vermeld,
Erg puzzelen wat ik moest bestellen, site niet heel makkelijk.

J Steenaert

Bestelling is niet geleverd in de tijd die daarvoor op de website stond, ook geen bericht daarover

Onmiddelijke actie na bellen over bestelling

Niet leveren van bestelling in de op de website aangegegeven tijd

Hoge verzendkosten, jammer! Verder een grote keus in producten!

Veel keus in producten

Hoge verzendkosten.

Nadine

Bestellen ging snel en makkelijk, levering liet langer op zich wachten.

1,5 week na mijn bestelling had ik de producten nog niet ontvangen. Na een telefoontje kregen wij ook geen reactie. Vervolgens gemaild en gebeld, waarna we eindelijk bericht kregen dat er nog een... 1,5 week na mijn bestelling had ik de producten nog niet ontvangen. Na een telefoontje kregen wij ook geen reactie. Vervolgens gemaild en gebeld, waarna we eindelijk bericht kregen dat er nog een deel van de levering miste waardoor het nog niet verstuurd was. Het zou fijn zijn als klant hier over op de hoogte gehouden te worden, na 1,5 week ga je je toch wel zorgen maken over waar iets blijft!

Reactie Druma.nl:

Dat mag inderdaad er zal ook zeker intern besproken worden dat het anders moet.

Printes

Wij bestellen een aantal keren per jaar bij Druma

Goed materiaal, snelle levering, goede service

weinig tot geen informatie over naleveringen of backorders

Qlettering

Goeie producten, goede verhandeling, maar wel een lange tijd tussen bestellen en leveren. Ik heb nog altijd mijn gele folie niet ontvangen die ik 14dagen terug besteld heb.

Heel interessante prijs

Snelheid van leveren kan geoptimaliseerd worden

Reactie Druma.nl:

Heb begrepen dat de nalevering inmiddels naar u onderweg is, dank voor de feedback
DRUMA-Team

F. van der Meulen

Prima!
Heb de silhouette cameo op zondagavond besteld en woensdag had ik mijn bestelling al in huis, helemaal goed dus.

Ben erg tevreden, snelle levering!

Misschien zou track & trace nog wel handig zijn om precies te kunnen zien wanneer de bestelling wordt geleverd.

Reactie Druma.nl:

Dit vinden wij ook leuk om te lezen, dank voor uw feedback

A.Stal

Ik heb absoluut geen klachten! Prima geregeld, supersnel, en alles dik in orde!

kevin david

Carwrapfolie

eventueel op jullie site vermelden of jullie het product al dan niet op stock hebben

Bram

IK BESTEL HIER NOOIT WEER

Ik had hier al eerder gereageerd over een backorder. Eronder stond dat er met mij gelijk contact zou worden opgenomen en dat is niet gedaan. Ik heb 28 januari besteld en nog steeds is de bestelling... Ik had hier al eerder gereageerd over een backorder. Eronder stond dat er met mij gelijk contact zou worden opgenomen en dat is niet gedaan. Ik heb 28 januari besteld en nog steeds is de bestelling niet compleet. Ga je schamen druma!!

Reactie Druma.nl:

Excuus voor de vertraging we gaan zeker intern uitzoeken waar de fout ligt.