Druma.nl

7.4/10
7.4/10

Liesbeth Naaktgeboren

Uitstekende ervaring
Met de aankoop ven de groepshittepers
Ik kom zeker terug bij dit bedrijf!!

Snelle levering en goede prijs!

Jansen

De producten die op voorraad zijn worden al verstuurd en het geen wat later komt word kosteloos extra verzonden

E-Ventz

Leuke aanbieding, alleen jammer dat de aanbieding in het begin nogal "onduidelijk" was. Er werd gegoocheld met prijzen incl verzending en excl BTW en omgekeerd. Dit maakte het zeer moeilijk om de... Leuke aanbieding, alleen jammer dat de aanbieding in het begin nogal "onduidelijk" was. Er werd gegoocheld met prijzen incl verzending en excl BTW en omgekeerd. Dit maakte het zeer moeilijk om de afweging te maken. Ook had ik het gevoel dat de dame die deze groepsaankoop leidde, niet helemaal op de hoogte is van de procedures binnen het bedrijf. De zogenaamde bestellijst op facebook zou de volgorde worden waarin de persen zouden verzonden worden. Later blijkt dit helemaal niet te kloppen. Ook gaf zij geen info, die via eenvoudig verzoek via mail wel beschikbaar waren.

Goede reputatie van Druma, alleen kregen we van zodra de bestelling geplaatst was, nog weinig info over het verdere verloop van het order. Zo kregen we nooit bevestiging wanneer de persen geleverd... Goede reputatie van Druma, alleen kregen we van zodra de bestelling geplaatst was, nog weinig info over het verdere verloop van het order. Zo kregen we nooit bevestiging wanneer de persen geleverd zouden worden (een richtdatum/week was leuk geweest), of wien's persen wel of niet verstuurd waren. GLS staat in mijn regio niet bekend als de meest klantvriendelijke koerier, waardoor het belangrijk is om thuis te zijn als ze komen. Anders zetten ze ze ergens neer, zonder boodschap (al kunnen jullie hier niets aan doen).

Kortom: Indien jullie in de toekomst nog eens een groepsaankoop lanceren, zorg dat op voorhand de voorwaarden vast liggen, zodat het duidelijk is voor iedereen en zorg ook dat er achteraf gecommuniceerd worden over levering. "Levering binnen 4 weken" is ook een antwoord. Niet het meest leuke om te horen als klant, maar dan zit niemand voor niets thuis te wachten op een pakket.

- Voor de groepsaankoop de voorwaarden vastleggen
- Probeer duidelijke prijzen te communiceren (incl/excl verzendkosten en BTW etc).
- Blijk ook communiceren na de groepsaankoop over...
- Voor de groepsaankoop de voorwaarden vastleggen
- Blijk ook communiceren na de groepsaankoop over het verdere verloop.

Reactie Druma.nl:

Dank voor u feedback, wij zullen deze zeker intern bespreken en kijken hoe wij de communicatie kunnen verbeteren.
Met vriendelijke groet
DRUMA Team

Kim Cannoot

Snel, mooie prijs, goede service

Mirella van Dam

Via een geweldige actie een pers besteld en hij is keurig en snel geleverd!

Dit bedrijf is heel klant vriendelijk

vriendelijk fijne workshops

administratie kosten erg hoog
kleinere pakketjes maken is dan ook goedkoper in verzend kosten vindt de kosten bvb brieven bus post voor kleinere verzending

Angelique

Iets meer info over levering product

C. Brouwer - Vos

De is de eerste ervaring met Druma en die is goed.

Heb tot nog toe alleen een hittepers besteld.
Ken het bedrijf niet goed genoeg om hier een antwoord op te geven.

Hier geldt hetzelfde:
Heb tot nog toe alleen een hittepers besteld.
Ken het bedrijf niet goed genoeg om hier een antwoord op te geven.

Melina Nails

Correcte en snelle levering

georganiseerde groepsaankopen..wat een service top!!