Druma.nl

8.2/10
7.4/10
7.4/10

Ondernemer

Ik heb al enige jaren goede ervaring met Druma

Druma heeft een zeer uitgebreid assortiment

De snelheid van de levering is oké maar mag sneller. Kleine bedrijfjes hebben geen grote voorraad en bestellen op de orders die ze binnen krijgen. Dan is twee of drie werkdagen voor een levering... De snelheid van de levering is oké maar mag sneller. Kleine bedrijfjes hebben geen grote voorraad en bestellen op de orders die ze binnen krijgen. Dan is twee of drie werkdagen voor een levering eigenlijk te lang.

MadebyvanDongen

Mijn ervaringen zijn goed.

Bij aanschaf van mijn cameo en transferpers kreeg ik persoonlijke en duidelijke uitleg

Marjan Schapendonk

Getwijfeld waar ik mijn Silhouette Cameo 3 zou kopen, maar na telefonisch contact stelde ze voor om langs te komen dan konden ze het apparaat uitleggen! Daarvoor werd alle tijd genomen, en door t... Getwijfeld waar ik mijn Silhouette Cameo 3 zou kopen, maar na telefonisch contact stelde ze voor om langs te komen dan konden ze het apparaat uitleggen! Daarvoor werd alle tijd genomen, en door t goede advies heb ik besloten om hem bij Drumma te kopen. Goede duidelijke uitleg!

Toen ik er even niet uitkwam om dat ik iets was vergeten te downloaden, kreeg ik weer goede advieze en was het zo verholpen!
Ook snelle levering van bestellingen

Ajm vrancken

Goed verzorgde snelle levering

Snelle levering en goede kwaliteit materiaal

bobine

Nav workshop pers en oki white printer gekocht

uitleg piet .
installatie produkten thuis

omdat ik niet bekent ben met alle materialen is het erg onduidelijk terug te vinden op de wegsite.

BVBA fast snack

Zeer goeie service alles vlug bij u thuis geleverd

snelle service

Peter Kaan/BSC Graveertechniek

Nette en correcte behandeling.

Van der Sluijs

Bij bezoek aan de winkel werd uitgebreid de tijd genomen voor uitleg en demonstratie van de silhouette en de pers. Er is veel kennis in huis.

Er is veel kennis van de producten en eigen ervaring in het gebruik.

Mrhagen

Goede afhandeling en snelle service

De Internetbakkerij

Zeer goed en snel geleverd

Uitstekende service, behulpzaam en vriendelijk