Druma.nl

7.4/10

Ilse Van der Aelst

Juiste en snelle levering

Kelly Mertens

Goede kwaliteit van de producten (flexfolie en hotfix steentjes)

goede kwaliteit, makkelijke en duidelijke site om te bestellen

communicatie inzake backorders kan beter

Cristien Goumans

Contact is zeer correct, en zeer behulpzaam.

Duidelijke uitleg.

Target Exhibit & Sign

De communicatie wisseling die ik tot nu toe heb gehad wordt door mij als prettig ervaren. Ik werd goed te woord gestaan en kreeg de juiste informatie.

Doordat je op de website je producten makkelijk kan bestellen en deze ook snel binnen zijn, is het wel iets waardoor je er steeds weer naar terug keert. Ook zoals juist gezegd is de communicatie... Doordat je op de website je producten makkelijk kan bestellen en deze ook snel binnen zijn, is het wel iets waardoor je er steeds weer naar terug keert. Ook zoals juist gezegd is de communicatie naar de klant goed als prettig ervaren.

Misschien meer soorten signtools aan te bieden zoals magneten die de folie voor je vasthouden in plaats van een stukje tape.

Hans Snelting

Alle spullen volgens bestellingen geleverd.
Alle spullen volgens bestellingen geleverd.
1x een deel van de bestelling erg verlaat, maar zeer netjes opgelost door een gratis rolletje vinyl. Altijd netjes te woord gestaan via telefoon, mail word soms wat laat beantwoord. Vrijdag gaan we naar druma toe voor een workshop zeer veel zin in.

Zeer fijne webshop!

Beantwoorden van mail.

515 Signs

Goede service en de laatste tijd een snelle levering.

Webshop Boogie-woogies

Hele prettige ervaring!

Soffys

Is de 1ste maal dat ik hier besteld heb tot op heden weet ik niet of ik nog terug hier zal bestellen. Indien jullie, jullie woord houden en morgen leveren wel, zoniet zal ik hier zeker niet meer... Is de 1ste maal dat ik hier besteld heb tot op heden weet ik niet of ik nog terug hier zal bestellen. Indien jullie, jullie woord houden en morgen leveren wel, zoniet zal ik hier zeker niet meer bestellen. Mijn klant is ook niet zo blij. Betaling is met bancontact gebeurt en staan al 8 dagen op jullie rekening. ik heb 2 x email gestuurd en 3x gebeld. Hopelijk komt dit toch snel in orde.

Als ik contact met jullie opneem zij jullie wel vriendelijk en behulpzaam

Als iets niet binnen is geef dit aub door optijd naar jullie klanten of laat gewoon weten wat het probleem is dat de levering zolang uitblijft.
Als je u klant tot 2 x toe beloofd dat het...
Als je u klant tot 2 x toe beloofd dat het pakketje de dag zelf nog vertrekt hou jullie woord! Vergeet niet dat wij ook klanten hebben en verantwoording moeten afleggen. Ik heb mijn klant bvb al 2x beloofd dat het die dag er ging zijn en al 2x moeten veranderen, waardoor ik nu korting mag geven aan mijn klant voor de ongemakken.

Reactie Druma.nl:

Beste,
Wij hebben reeds telefonisch contact met u gehad omtrent de levering.
Met vriendelijke groet
Team DDS Druma bv

Natasja

Prima materialen, helaas minder goede service.

Prima materialen.

Bij het niet op tijd leveren van materialen, dit aan de klant laten weten.
Geen beloftes maken die je niet na kan komen.
Vriendelijker aan de telefoon!!

Sportprijs vianen

Leuke workshops gehad.