Druma.nl

8.2/10
7.4/10
7.4/10

Plezant Living & Gifts

Ik bestel ongeveer eens per maand bij Druma

Kunt altijd binnenstappen en je wordt netjes geholpen.

Soms telefonisch slecht bereikbaar

Kitsananon.nl

Super bedrijf, op een gewone manier zakendoen, en een grapje tussendoor wordt ook gewaardeerd.

Altijd alles op voorraad (in mijn geval dan)

Geen verbeterpunten zo ver

Natacha Léonard - Moustacha

Silhouette Cameo gekocht + folie om te snijden

snel antwoord bij vragen per mail

Tijdens het bestellen van verschillende kleuren flockfolie heb ik geen duidelijk overzicht in mijn winkelwagen welke kleur ik nu juist besteld heb en welke nog niet. Ik krijg op het overlichtscherm... Tijdens het bestellen van verschillende kleuren flockfolie heb ik geen duidelijk overzicht in mijn winkelwagen welke kleur ik nu juist besteld heb en welke nog niet. Ik krijg op het overlichtscherm enkel de nummers te zien. Op zich is dit geen groot probleem.

Joke Verhaag

Zeer tevreden, snelle levering.

Reactie Druma.nl:

Dank voor de mooie beoordeling, met vriendelijke groet team DDS Druma bv

Kart - Support vzw

Laaste levering heeft eventjes op zich laten wachten, maar dit is maar 1 x gebeurd. Geen probleem !

Reactie Druma.nl:

Soms lukt het niet de bestelling tijd te verzenden, vanwege onverwachte omstandigheden, dank voor uw begrip en de mooie beoordeling. Met vriendelijke groet Team DDS Druma bv

Een ontevreden klant

Sublimatie producten gekocht via webwinkel

Verzending

Reactie Druma.nl:

Wij vinden het jammer een onvoldoende te krijgen voor een bestelling welke een dag later is verstuurd. De 3 artikelen welke in backorder staan worden nagestuurd zodra binnen, u heeft hierover een... Wij vinden het jammer een onvoldoende te krijgen voor een bestelling welke een dag later is verstuurd. De 3 artikelen welke in backorder staan worden nagestuurd zodra binnen, u heeft hierover een mail ontvangen. Met vriendelijke groet Team DDS Druma bv

RITMO sport- en dans kleding

Goed.

Je hebt een breed assortiment van zeer goede kwaliteit

De verzend- en voorbereiding kosten prijs is een heel duur.

Basc-online

Vlot, duidelijk, kortom een aanrader!

Dank u wel Met vriendelijke groet Team DDS Druma bv

JoJa

Eerste indruk oké

achteraf betalen met factuur

sharon

Niet goed

Ik heb een week geleden een silhouette cameo 2 gekocht en heb er met veel plezier mee gewerkt. Alleen nu zit een van de rollers vast, waardoor ik er vrijwel niets meer aan heb. Ik heb meerdere malen... Ik heb een week geleden een silhouette cameo 2 gekocht en heb er met veel plezier mee gewerkt. Alleen nu zit een van de rollers vast, waardoor ik er vrijwel niets meer aan heb. Ik heb meerdere malen een mail gestuurd naar het bedrijf, maar krijg geen reactie.