Druma.nl

8.2/10
7.4/10
7.4/10

FG Products

Gewoon heel klantvriendelijk gericht bedrijf.

Altijd even vriendelijk aan de telefoon en op de meeste vragen krijgen we antwoord terug.

Wat ik ook fijn vind is dat er op alert gereageerd is op het feit dat iedereen de prijzen zomaar kon inzien.
Helemaal toppie zoals het nu is.

Gewoon zo blijven doorgaan.

Faber tav Els baartmans

Prima service en duidelijke site. Snelle levering

Duidelijke site en snelle service

Het zou fijn zijn als je een berichtje krijgt als iets niet op voorraad is. Of dat je dat kan zien op de site tijdens de bestelling.

Wendy Hennevelt

Super snelle levering en klantgericht bezig

Alles is erg overzichtelijk op de side

Cartridge Corner

Goed bedrijf meestal snelle levering

als iets niet gelijk geleverd kan worden zou ik graag een mail krijgen waar in staat hoelang het ongeveer kan duren

Ilona Braal

Zeer prettig ervaring, breed assortiment, snelle service, overzichtelijk.

Per postpakket te versturen!

onderdonck kurt

Bestellingen altijd zonder problemen aangekomen
bij één of ander probleem altijd antwoord ontvangen
voor mij dus tot nu toe geen minpunten te vinden.
ondertussen a 2 jaar hier aan...
Bestellingen altijd zonder problemen aangekomen
bij één of ander probleem altijd antwoord ontvangen
voor mij dus tot nu toe geen minpunten te vinden.
ondertussen a 2 jaar hier aan het bestellen en komen er nog bij :)

Bianca Vendrik

Voor mijn hobbymatig gebruik van de Silhouette bestel ik af en toe bij Druma. Alles wat ik nodig hebt vind ik onder het kopje "hobby creative". Dit is ideaal omdat ik dan niet de hele site hoef door... Voor mijn hobbymatig gebruik van de Silhouette bestel ik af en toe bij Druma. Alles wat ik nodig hebt vind ik onder het kopje "hobby creative". Dit is ideaal omdat ik dan niet de hele site hoef door te bladeren!
Met telefonische vragen wordt ik correct geholpen, en de bestelling is na 1 dag al binnen. Ik ben meer dan tevreden!

Goede service en snelle levering!

Jef Kalashnikov

Goed, snel en verzorgd.

Snel geleverd, gigantisch aanbod, kwalitatief product.

Helaas dat niet alles op stock was, maar dit is natuurlijk een normale zaak.

A Van faassen van lenthe

Per email wordt je weinig verteld dan moet je bellen,dat vind ik erg vervelend

101Solutions

Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan. Alleen het bestelproces verdient nog wat aandacht....

Verscheidenheid aan producten

Kennis is teveel bij 1 persoon onder gebracht. Wij betalen vooruit en ontvangen meestal geen factuur( dit zou dus gewoon digitaal beschikbaar moeten zijn in de shop bij het account). Hiernaast... Kennis is teveel bij 1 persoon onder gebracht. Wij betalen vooruit en ontvangen meestal geen factuur( dit zou dus gewoon digitaal beschikbaar moeten zijn in de shop bij het account). Hiernaast verloopt het backorder proces rommelig, we betalen vooraf, backorders zijn slecht zichtbaar dus heb geen idee wat er in backorder staat....

Reactie Druma.nl:

Uiteraard willen wij ten alle tijde onze site optimaliseren, wij horen dan ook graag uw opmerkingen omtrent het bestelproces.
Met vriendelijke groet
Team DDS Druma bv