Druma.nl

8.2/10
7.4/10
7.4/10

Karin van Wakeren

Silhouette Cameo en toebehoren gekocht, zeer vriendelijk en goede uitleg. Nu regelmatig folies bestellen of ophalen, altijd erg vriendelijk, alleen jammer dat als je besteld je het niet de volgende... Silhouette Cameo en toebehoren gekocht, zeer vriendelijk en goede uitleg. Nu regelmatig folies bestellen of ophalen, altijd erg vriendelijk, alleen jammer dat als je besteld je het niet de volgende dag in huis kan hebben.

snellere verzending/levering, verder top bedrijf !

desmit lenny 't skoemoakerietje

Mijn zoon begint zelfstandig op 1 mei aanstaande, we hebben dit bedrijf gevonden op internet en daar ze een groot gamma aanbieden met goeie uitleg. hij heeft ook al een workshop carwrap gedaan.

wij hebben een mesje besteld samen met de rest van bestelling, mesje was niet voorradig . het ging anderhalve week duren eer we die gingen krijgen, nu 2 maand verder en nog altijd niets ontvangen.... wij hebben een mesje besteld samen met de rest van bestelling, mesje was niet voorradig . het ging anderhalve week duren eer we die gingen krijgen, nu 2 maand verder en nog altijd niets ontvangen. al 3 mailtjes gestuurd maar krijg niets terug! jammer, anders hadden ze een quotering gekregen...

Bas van Leusden Firma Zegwaard

Zoals eerder telefonisch besproken, beneden alle peil. Van een leverancier verwacht ik service. Meedenken is er helaas niet bij. Indien gewenst kan ik dit telefonisch (nogmaals) toelichten

Er zal meer gedacht moeten worden vanuit de klant, de signmaker. Zodra een artikel niet op voorraad is, is het heel gemakkelijk om het "in backorder" te plaatsen en te wachten tot het geleverd... Er zal meer gedacht moeten worden vanuit de klant, de signmaker. Zodra een artikel niet op voorraad is, is het heel gemakkelijk om het "in backorder" te plaatsen en te wachten tot het geleverd wordt. Echter de signmaker moet door met zijn/haar klus voor de klant. Dus biedt een alternatief en denk mee

Europa Studio

Zeer slecht

GEEN

De mails beantwoorden zou al een goed begin zijn...

Reactie Druma.nl:

Jammer van de negatieve feedback, gelieve de niet beantwoorde mail zenden naar bestellingen@druma.nl wij proberen u dan verder te helpen
Team DDS Druma bv

JustGubbins

Tot dusver; twee bestelling geplaatst voor flex-folie. Geen klagen, alleen info over backorder items is beperkt.

Duidelijk, gemakkelijk, ruim assortiment.

Een aantal producten van mijn laatste bestelling (016718) stonden op de pakbon als backorder.
Ze zaten ook inderdaad niet bij de levering.

Op de site kan ik daar alleen niets...
Ze zaten ook inderdaad niet bij de levering.

Op de site kan ik daar alleen niets meer van terugvinden, dus kan ik eigenlijk niet nagaan of de order nog voor een deel open staat bij jullie, en of er een verwachte datum is waarop het product weer leverbaar is.

Junior Productions

Erg tevreden over de geleverde prestatie.

Doen wat ze zeggen

Mogelijkheid om de facturen achteraf te downloaden in het account. (aangezien de factuur niet altijd overeen komt met de bestelling > bijvoorbeeld in 2x verzonden is 2 facturen, maar in de... Mogelijkheid om de facturen achteraf te downloaden in het account. (aangezien de factuur niet altijd overeen komt met de bestelling > bijvoorbeeld in 2x verzonden is 2 facturen, maar in de bestelhistorie staat deze als 1 order)

Ad van Gils Motors

Levering was goed alleen crediteren van een geannuleerd artikel wat in backorder staat is nog steeds niet gebeurd.

Ik heb een artikel wat in Backorder stond geannuleerd maar hier nog steeds geen Credit nota van ontvangen.

Reactie Druma.nl:

Wij zullen u contacten over de status van de order
Team DDS Druma

baan

prima levering

Flex folie verschild weleens van kwaliteit

RS-Service

Staat hieronder

n.v.t.

Wij hadden 61cm rollen besteld en kregen vervolgens doorgesneden rollen vanaf 122cm rollen.
Dit is op zich geen probleem, maar het stond nergens vermeld en sommige rollen waren verkeerd doorgesneden.
bv 70 cm en 52cm. als je 61cm besteld wil je dat ook hebben.

InStijl

Heel goede ervaring met bestellen. Makkelijk en zonder fout.

Grote keuze in producten, zeer vriendelijk mensen en communicatie is ook over vriendelijk.

Mijn bestelling had een gebrek, na pas twee keer mailen een reactie. Waren er mee bezig maar ik was nog niet op de hoogte. Maar alles is prima verlopen.

Dank voor de feedback
Team DDS Druma