Druma.nl

dank voor uw feedback
Met vriendelijke groet
Team DDS Druma bv

Stitch-Bitch Wim van Gemert

Goede service en adviezen. Ook de ondersteuning na aankoop van producten is super.

Service en adviezen bij aanschaf producten.

A Bronsema

Ik vind het ee topbedrijf. Snelle levering. Snel antwoord. Klantvriendelijk.

Klantvriendelijk !!!!

Hans Nies

De service is goed

Pieter Janssen

Na bestelling kreeg ik een mail dat een bepaald artikel niet leverbaar was. En dat pas 1 week later weer leverbaar zou zijn.
Bij het plaatsen van d order bleek het er niet ui dat er iets niet...
Bij het plaatsen van d order bleek het er niet ui dat er iets niet s leverbaar was. Dit ook gemeld aan d klanten service tot op heden gegehad. Tot grote verbazing stond er wel 2 dagen later s.morgen een vreemde koerier voor de deur. Geen melding dat het verstuurd was of dat er iets aan zat te komen

geen sterke punten ervaren

zoals eerder vermeld meer informatie over verzending

Reactie Druma.nl:

Wij zijn momenteel ook met een overstap van transporteur, vanaf 22-2 moet u voortaan eenmail ontvangen voor aflevering.
Met vriendelijke groet
Team DDS Druma

Ankie Vingerhoets

Heel goed

Erg klantvriendelijk en bereidheid om je te woord te staan

Moeilijk zoeken is naar een bepaald produkt. Vooral bij hobby-creativ

Lotte

Niet onder de indruk

Klantenservice moet echt een stuk beter. Het is niet fijn om er pas na de bestelling achter te komen dat er een langere levertijd is en/of er een splitsing in de bestelling wordt gemaakt. Tevens... Klantenservice moet echt een stuk beter. Het is niet fijn om er pas na de bestelling achter te komen dat er een langere levertijd is en/of er een splitsing in de bestelling wordt gemaakt. Tevens dient een email echt wel binnen 24 uur, zonder reminder, te worden beantwoord. Ben totaal niet onder indruk en zal voortaan kijken of ik ergens anders mijn spullen kan kopen.

Andries

Bestelling folie