Druma.nl

8.2/10
7.4/10
7.4/10

Kieboom Werkendam B.V. - Liza Ouwerkerk

Mooi bedrijf, breed en diep assortiment.

Het bedrijf heeft een breed en diep assortiment wat mij aanspreekt.
De informatie op de site is ook erg duidelijk.

Wij hebben bij een aantal bestellingen backorders gehad. Het duurt erg lang voor de backorders binnen komen.
Ook had ik aan de telefoniste gevraagd of iets op voorraad was wat volgens de computer was maar in werkelijkheid niet.

Hoeksemaprint

Bestel bij druma stickervellen.

Jullie doen gewoon wat jullie moeten doen, ga zo door !

Zie bovenstaand

Lisanne Gorseling

Ben heel erg tevreden over het bedrijf. Bestelling wordt netjes optijd geleverd, vragen worden meteen geantwoord. Workshop gevolgd deze was ook super.

Snelheid van leveren.
Goede informatie over het niet op voorraad hebben van product, hier werd ik steeds over op de hoogte gehouden.

Eventueel bij pakket Silhoutte de uitnodiging van beginnersdag erbij doen. Scheelt weer bestellen van de klant en geld terugstorten van jullie.

Fred Nuus ( Hanons Winschoten )

Als nieuwe klant bij Druma weet je eigenlijk niet wat je te wachten staat, maar na enig telefonisch contact met de medewerkers "lijkt" het wel goed.
Na (goede) advies te hebben gevraagd bij...
Na (goede) advies te hebben gevraagd bij Druma besloten om een bestelling te doen. En dit is zeer goed opgepakt, verwerkt en afgehandeld. Dus we komen terug !!

Na het ontvangen van diverse kleuren DrumaTac Vinyl valt het op dat er verschillende merken vinyl geleverd worden.
de één met een backing met afsnij raster en de andere weer niet waardoor de...
de één met een backing met afsnij raster en de andere weer niet waardoor de dikte van de folies ook niet meer overeenkomen.
Bij het bestellen van DrumTac Vinyl ( bijv. 1.22m ) variëren ook de breedtes, de één is precies 1.22 mtr. maar de andere kan wel 126.5mtr zijn.

vzw Wico Campus Mater Dei

Altijd prima service

Ali Poortvliet

Ik had Druma al eerder gezien op internet,maar kende het bedrijf niet. In eerste instantie was het mij niet duuidelijk of het ook voor particulieren was. Ik bestel graag bij bedrijven die ik ken,... Ik had Druma al eerder gezien op internet,maar kende het bedrijf niet. In eerste instantie was het mij niet duuidelijk of het ook voor particulieren was. Ik bestel graag bij bedrijven die ik ken, maar ik kreeg via via goede info over Druma, dus heb ik een bestelling geplaatst. Ga er zeker vaker bestellen.

De mogelijkheid om het pakket op een afleverpunt op te halen. Zo kun je plannen zonder anderen lastig te vallen.

Op de site staat dat voor 15.00 besteld, dezelfde dag verstuurd. Ik bestelde op donderdag en kreeg mijn bestelling op maandag. Op zich geen probleem, maar ik moest mijn planning wel aanpassen.

Kdexx - Karin Blockmans

Veer positieve ervaring

Groot aanbod in producten en zeer snelle levering

Paul Dame Gain Design

Een jaar voor ik mijn bestelling heb geplaatst, ben ik bij Druma langs geweest en wij werden daar goed, vriendelijk en uitgebreid geïnformeerd. Ik weet dus dat het hele aardige mensen zijn. Bij mijn... Een jaar voor ik mijn bestelling heb geplaatst, ben ik bij Druma langs geweest en wij werden daar goed, vriendelijk en uitgebreid geïnformeerd. Ik weet dus dat het hele aardige mensen zijn. Bij mijn bestelling online vond ik het jammer dat ik niet kon betalen met Paypal en in mijn bevestigingsmail stond een leveringsdatum, maar ik had al het vermoeden dat die niet ging kloppen, daarom had ik de dag na de aangegeven leveringsdatum een mail gestuurd op welke dag het zou komen, maar daar heb ik nooit antwoord op gehad. Het werd uiteindelijk de dag na de aangegeven datum bezorgt. Dus het is allemaal goed gekomen, maar dat is de verklaring voor de matige beoordelingen.

Niet zozeer bij de laatste bestelling, maar bij een vorige zijn we heel goed geïnformeerd

mogelijkheid tot paypal-betalingen
betere informatie (als leverdatum) in bevestigingsmail

de machinekamer utrecht

Ik heb jullie gevonden door vergelijkend waren onderzoek en druma lijkt een van het meest voordelige en complete aanbod te hebben. Erg tevreden dus.

het geleverde vinyl is van goede kwaliteit en de prijzen zijn zeker goed te noemen

Ik wist niet wanneer het geleverd werd, wilde het snel hebben, maar ontving geen informatie over de verzending. Ik heb toen telefonisch met jullie gecheckt en een half uur later stond de bestelling... Ik wist niet wanneer het geleverd werd, wilde het snel hebben, maar ontving geen informatie over de verzending. Ik heb toen telefonisch met jullie gecheckt en een half uur later stond de bestelling op de stoep (bij toeval). Kortom, wel snel geleverd, maar ik tastte even in het duister

Van berlo

Super! Carbonfolie besteld. Betaling ging vlot. En heel goed ingepakt . Carbon folie is zeer kwetsbaar voor schade's.

Snelle bestelling . Goede zorg voor Verzending.!

Nee.