Druma.nl

7.4/10
7.4/10

Karin van Tilburg

Goed en corret.

Ik ben in jullie winkel geweest, daar ben ik corect en goed behandeld Er waren de juiste personen die mijn vragen konden beantwoorden en de nodige tips gaven.
Een sterk punt vind ik dat de...
Een sterk punt vind ik dat de verkoper zelf ook actief is met de cameo, dit geeft het gevoel dat het niet alleen om het verkopen gaat. Door deze ervaringen heeft mijn schoonzus , Fam Groenendijk uit Amersfoort,ook de cameo juist bij jullie gekocht.
Houd dit vooral vast.

Benno Sterkenburgh

Snelle en betrouwbare levering.
Zeker TOP te noemen

Nope :)

blenzo

Een top bedrijf.altijd erg vriendelijk en behulpzaam en zeer ervaren.

zeer evaren en behulpzaam

vooral zo doorgaan

crazy hotfix

Zeer goeie klantvriendelijkheid.

Jan Jobses

Goede ervaringen, meerdere aankopen gedaan. Ook een cursus gevolgd allemaal goed geregeld!

Zeer klantvriendelijk.

Het zou mooi zijn als er ook avery denisson folie zou kunnen bestellen

Adeje Bordar

Goede ervaring

Goede prijs/kwaliteits verhouding

Ik miste een paar kleurtjes flockfolie. Die heb ik helaas ergens anders moeten bestellen

Trofeeën Marchal bvba

Eerste bezoek ter plaatse was zeer leerrijk en men heeft tijd genomen, niettegenstaande ik er toevallig kwam

The Rivièra Way "Home&Living"

Goede service en snelle levering

snel en goed, Prijzen zijn ok

weinig

Hobbyatelier Frutsel.

E. Calderhead Design

Ik ben opzoek naar een zwart of donker semi transparant materiaal voor een display product dat ik aan het ontwikkelen ben.
Ik heb 3 samples bestelt, waarvan 2 nog niet geleverd zijn zoals...
Ik heb 3 samples bestelt, waarvan 2 nog niet geleverd zijn zoals beschreven op de website.
Hier heb ik over gebeld en ondanks dat ze me iedere keer beloofde dat er met een oplossing of meer info terug gebeld zou worden heb ik nog niets terug gehoord.

Mij is 3 keer belooft dat ik terug gebeld zou worden over een serieus probleem met mijn order.
Ik heb nog steeds niks terug gehoord.