Druma.nl

8.2/10
7.4/10
7.4/10

Martijn Tharner

Lang gewacht op de levering van mijn bestelling. Dit kwam omdat het verkeerde adres nog in de computer stond, terwijl dit wel was aangepast in mijn account . Na enkele mailtjes en telefoontjes... Lang gewacht op de levering van mijn bestelling. Dit kwam omdat het verkeerde adres nog in de computer stond, terwijl dit wel was aangepast in mijn account . Na enkele mailtjes en telefoontjes dit probleem weten te achterhalen. Hierna is het probleem profesioneel recht gezet. Voor de toekomst is het belangrijk dat Druma er voor zorgt dat tijdens het veranderen van de adresgegevens in de account de adresgegevens ook veranderen naar het bezorgadres tenzij anders aangegeven zou zijn.

De uiteindelijke feedback is goed opgenomen ter coulance regeling wilde de de manager de bestelling zelf komen brengen

Zie hierboven

Reactie Druma.nl:

Dank voor uw feedback nav dit voorval is hier zeker over gesproken intern, zodat we in de toekomst hier beter op zullen toezien.

Richard Hendrickx

Goede communicatie en behulpzaam bij vragen.

Goede feedback bij foute bestelling (mijn eigen schuld) en goed opgelost. Dames aan balie zijn zeer behulpzaam en meedenkend

Laatste tijd wat problemen met tijdig leveren (weten ze zelf ook al) door omstandigheden in magazijn.

Diederik Shirts

Correct, redelijk snel met leveren (op de site staat anders :) ) vriendelijk. Jammer genoeg geen melding bij de producten of iets op voorraad is (scheelt weer een telefoontje)

Snel met beantwoorden van de telefoon

Voorraad vermelden op de site, nu moet je steeds bellen of iets op voorraad is.

Robben

Vriendelijk personeel en helpen je uitstekend

Binnen twee dagen ligt de bestelling klaar

Naast een opdrachtbevestiging zou het fijn zijn een bericht te ontvangen wanneer de bestelling daadwerkelijk klaar ligt om op te komen halen.

Reactie Druma.nl:

Atelier de Tol

Slecht

5 keer gebeld en maar niets horen, uiteindelijk de bestelling geanuleerd.

alles

Stitch Art Heleen

Ik ben net in het bezit van een scan &cut.Via winkel kreeg ik jullie website. Nadat ik eerst op papier geoefend had dacht ik nu even verder kijken wat de mogelijkheden zijn voor mijn eigen kleine... Ik ben net in het bezit van een scan &cut.Via winkel kreeg ik jullie website. Nadat ik eerst op papier geoefend had dacht ik nu even verder kijken wat de mogelijkheden zijn voor mijn eigen kleine bedrijfje. Leuk om kleding wat specialer te maken.
Ik had op maandag wat besteld, helaas had ik de spullen dinsdag niet in huis. Woensdag ook nog niet.
Na een belletje kreeg ik te horen dat er veel ziekte was en dat ze mijn bestelling er tussen uit zullen halen zodat ik het dezelfde week nog zou krijgen. Gelukkig is dat gelukt en kon ik het weekend de spullen uitproberen.
Ziekte is overmacht, maar misschien is het dan wel handig om even een mail te sturen.
Snelheid levering was deze keer dus niet 5 sterren maar ik neem aan dat dat de volgende keer wel het geval zal zijn.( hetzelfde geldt voor verloop order)
Ik werd klantvriendelijk geholpen aan de telefoon.

Mooie website.

Als bestelling vertraging heeft even een mail sturen.

Verwilst Tine

Over het algemeen een heel goede ervaring met dit bedrijf. Enkel de levering en communicatie hieromtrent kunnen helaas beter!

- Zeer uitgebreid aanbod.
- Verkoop aan particulieren.
- De meeste producten zijn aankoopbaar per meter of in kleine hoeveelheden

- Verzending: het zou handig zijn mocht de koper weten wanneer een bestelling verzonden wordt en mocht er een track & tracecode worden vermeld zodat de koper het pakket kan volgen. Ook als een... - Verzending: het zou handig zijn mocht de koper weten wanneer een bestelling verzonden wordt en mocht er een track & tracecode worden vermeld zodat de koper het pakket kan volgen. Ook als een bestellingen later zal worden geleverd dan de levertermijn die op site vermeld staat, gelieve hiervan dan de koper hiervan op de hoogte te stellen.
- Meer duidelijkheid over backorders!! Indien een bestelling niet volledig kan geleverd worden, zou het handig zijn mocht de klant hiervan op de hoogte gebracht worden. Dit wordt nu enkel vermeld op de leveringsbon maar dan zie je wel al aan je bestelling dat er een deel later komt.
- Indien een bestelling niet volledig kan geleverd worden omdat er bepaalde goederen niet in voorraad zijn, of niet in het juiste kleur of de juiste afmetingen, gelieve hiervoor contact op te nemen met de koper zodat de koper niet zelf moet vragen waar de rest van de levering blijft.

Dit zijn punten die voor mij persoonlijk het belangrijkste zijn waar jullie firma aan kan werken. Het internet staat helaas vol met reviews waarin dergelijke "klachten" aan bod komen en dit vind ik jammer want uiteindelijk ben ik zelf heel tevreden over jullie maar ik begrijp de opmerkingen van anderen wel. Voor sommige mensen is dit net een reden om niet bij jullie te bestellen...

Keussinreclame

Was niet tevreden met de levering en het excuus wat ik er voor terug kreeg. Producten zijn goed, maar kan geen rekening houden met een week vertraging op mijn producten.

Sterke punten zijn de informatie van het product.

Houd de mail goed in de gate, heb na 2 dagen moeten bellen voor reactie. Dit zelfde geld voor de bestelling die pas 3 dagen na betaling werd verzonden. Ook zou ik naar mijn klanten geen excuus... Houd de mail goed in de gate, heb na 2 dagen moeten bellen voor reactie. Dit zelfde geld voor de bestelling die pas 3 dagen na betaling werd verzonden. Ook zou ik naar mijn klanten geen excuus ophangen dat er i.v.b ziekte late reactie en verzendtijd is, als dit aan de orde komt zorg je voor een oplossing. Jullie leveren geschat de meeste goederen aan bedrijven, die zijn afhankelijk van de snelheid en service van uw product. Mijn klanten hebben door te late levering van uw producten vertraging opgelopen. De producten zijn top, wel prijzig maar voor een volgende keer zeker waard. Hopelijk krijg ik dan de bestelling binnen 1-2 dagen

de Glitterboel

Voorlopig zit ik nog steeds te wachten op een nalevering we horen en zien niks .
Vind het heel erg want het had al op een grafmonument moeten zitten en nu duurt het al zo lang.
Waarom...
Waarom staat er op de site dat het op voorraad is en dan vervolgens word het niet geleverd en de betaling hebben jullie allang binnen.
Een bestelling van een andere keer verliep ook niet naar de normen die we verwachten dus voor zover ben ik absoluut niet tevreden.

nee geen 1

Zet geen dingen neer die er niet zijn

Wilma Snoek

Goede service en klantvriendelijkheid