Druma.nl

7.4/10

F van der Meulen

Geen aanrader

Mooie website

Geen tot slechte communicatie over levertijden en wacht nu twee weken na bestelmoment nog altijd op mijn bestelling. Er is tot op heden geen enkele communicatie vanuit Druma geweest over het te... Geen tot slechte communicatie over levertijden en wacht nu twee weken na bestelmoment nog altijd op mijn bestelling. Er is tot op heden geen enkele communicatie vanuit Druma geweest over het te verwachten aflevermoment. Ook mijn drie keer telefonische statusnavraag werd afgedaan met "we bezorgen ergens later deze week", welke belofte niet nagekomen werd

Petra Sprangers

Goede service en vriendelijke mensen aan de telefoon.
Problemen worden goed opgelost

Marij vossen

De klantvriendelijkheid is goed

Door ziekte bij jullie bedrijf zat ik langer dan normaal op levering te wachten. Dat kan gebeuren.
Het was echter fijn geweest als er enige communicatie had plaats gevonden. Veel bedrijven gebruiken track en trace waarin te zien is wanneer de levering verwacht wordt

Hans Smits

Prima producten, duidelijke website, orderafhandeling (te) raag

Productaanbod

Levertijd, orderafhandeling, communicatie over orders kan veel beter

Erik

Mwa

Bij telefonisch contact duidelijk uitleg en verklaring.

Mail reactie is langzaam, verzending duurt lang, en weinig idee van of het nu al wel of niet verzonden is.

Bizzy 1 Marjella van Kesteren

Eerste aanschaf Cameo en alle benodigde materialen, workshop

Persoonlijke benadering, oplossingsgericht

nee

Ivonne Groen

Over het algemeen geen klachten

Ik ben over het algemeen wel tevreden en meestal heb ik mijn spullen op tijd. Dat vind ik zeker een pluspunt.!

Tevens is het pluspunt ook voor verbetering vatbaar. Wanneer ik moet wachten op een nalevering weet ik niet wanneer het geleverd wordt. Hiervoor heb ik zelf contact gezocht met Druma. Misschien... Tevens is het pluspunt ook voor verbetering vatbaar. Wanneer ik moet wachten op een nalevering weet ik niet wanneer het geleverd wordt. Hiervoor heb ik zelf contact gezocht met Druma. Misschien een idee om een mail te sturen van de indicatie wanneer eea geleverd wordt?

Annie v d Akker

Hartelijk vriendelijk en de tijd voor je nemen en vooral hele leuke workshops

heel vriendelijk en gastvrij echte brabanders

het versturen van pakjes is erg duur
kan misschien ook als brievenpost worden verstuurt is een stuk goed koper dan die hele grote dozen
ik heb zelf voor eigen gebruik soms niet veel...
het versturen van pakjes is erg duur
ik heb zelf voor eigen gebruik soms niet veel nodig

HNS

Prima spullen,netjes verpakt geleverd. Maar slechte bereikbaarheid/ service en klantcontact mbt levering

Ik vind het vervelend dat ik 300 euro uitgeef, en dat bedrijf vervolgens niet even kan laten weten dat ik 2 weken op de levering moet wachten. Verder waren de spullen wel goed,

Beter communicatie!! Ik bestel liever ergens waar ik op de hoogte gehouden wordt. Jullie zijn ook niet de goedkoopste, dus moet je ergens anders sterker staan. Jammer!

TINT -010

Te late levering waardoor een klant misgelopen en helaas wel de folie afgenomen. Folie kwam meer dan een week te laat aan.