Goed behandeld tot nu toe
Ben tot nu toe zeer tevreden met alles van jullie, zelfs jullie hebben bij een eerdere bestelling er een extra appelpartjesmes bij gedaan omdat bij de eerste levering wat verkeerd was gegaan, ik ben...
De belofte aanpassen die op de website staat voor de levering. Voor 15.00 uur besteld de volgende dag leveren.
persoonlijk bedrijf, denken goed met je mee.
niet alle folies zijn kwalitatief even goed, dit wil nog wel eens wat moeilijkheden opleveren bij de eindklanten
goedkoop
Ander menustructuur, zodat je niet steeds opnieuw moet beginnen, maar in de zelfde 'afdeling' blijft
Ik nog maar 1 keer besteld en kan nog niet echt een duidelijk antwoord geven.
Zoals ik de levering ervaren hebt en telefonisch gesprek. netjes
Zeer persoonlijk klant vriendelijke mensen!
Erg behulpzaam.
Ik vind alleen de site wat ingewikkeld zoeken
Overzichtelijkere Site
Snelle reactie op de vragen (ook al zijn de vragen niet volledig gesteld, jullie vragen dan gewoon naar extra informatie en dergelijke)
Goed materiaal.
Aangeven wanneer het artikel verstuurd wordt. Nu staat op de site besteld voor drie uur 's middags dag erna geleverd. Was toch pas twee dagen later.
Vriendelijke beantwoording van vragen, zowel persoonlijk (in workshop) als telefonisch
In geval van back order, svp geplande naleveringsdatum aangeven of berichtje als nalevering onderweg is.
snelle service, omruilgemak bij gebreken