Druma.nl

8.2/10
7.4/10
7.4/10

Borgers

Makkelijk te bestellen en keurig verpakt!

Overzichtelijk en snelheid van levering

Als er iets niet op voorraad is, zou ik het fijn fijn dat te weten en niet pas zien op de pakbon. En is dit het geval zou het prettig zijn te weten hoe lang de nalevering gaat uren. Voor de rest... Als er iets niet op voorraad is, zou ik het fijn fijn dat te weten en niet pas zien op de pakbon. En is dit het geval zou het prettig zijn te weten hoe lang de nalevering gaat uren. Voor de rest prima!

M. de Graaf-Peizel

Ik wilde graag een pers bestellen, maar vlak voor kerst wist men niet meer of ze er nog waren. Wilt u na kerst terugbellen. Diezelfde dag lees ik twee keer op fb "ik heb de laatste pers opgehaald"... Ik wilde graag een pers bestellen, maar vlak voor kerst wist men niet meer of ze er nog waren. Wilt u na kerst terugbellen. Diezelfde dag lees ik twee keer op fb "ik heb de laatste pers opgehaald" hmmm vreemd. Bel meteen na kerst...nee sorry ik heb de laatste net verkocht.... daarna toch maar langs geweest om hem te bekijken. Toen wederom maar besteld, maar toen was de levering vertraagd....

Toen we daar kwamen om de pers te bekijken waren ze vriendelijk.

Pas op met wat jullie op je fb pagina zetten. En zorg dat je voorraadinformatie up to date is.

S. de Groot

Prima!

Ongelofelijk dat ze een gratis workshop aanbieden m.b.t de sillouette.
Hulde!

Het geleverde product was enorm goed verpakt.
Wellicht iets te goed, verspilling van verpakkingsmateriaal zou ik zeggen.

Miriam van Nunen

Goede ervaring, alleen jammer dat de sublimatieworkshop zo lang op zich laat wachten

goede service. plotter was stuk, kreeg zelfs tijdelijk een leen plotter, was er erg blij mee

Miranda hamers

Alleen maar goeie ervaring

carca carine wymeersch

Zeer klantvriendelijk

Monpetitkleding

Voor het eerst een bestelling gedaan

Supersnelle levering ! Mooie website !

erik colin

Ik heb een paar weken terug (12/12/2014)een bestelling gedaan waarvan ik op dit moment slechts de helft ontvangen heb. Ik heb wel de melding gekregen, samen met de orederbevestiging, dat de folie... Ik heb een paar weken terug (12/12/2014)een bestelling gedaan waarvan ik op dit moment slechts de helft ontvangen heb. Ik heb wel de melding gekregen, samen met de orederbevestiging, dat de folie die ik besteld heb in backorder staat maar verder geen info of updates meer. Ik vind het dus niet echt een geslaagde eerste kennismaking. De website gaf niet aan dat er een leveringsprobleem was want dat de meeste goederen op stock waren. Had ik geweten dat het zolang zou duren dan had ik een andere oplossing gezocht natuurlijk. Een stukje gewone witte wrapfolie kan toch niet echt zo een groot probleem zijn zou ik denken.

erg groot gamma.

Aangeven bij de bestelling wat de leverdatum (ongeveer)zal zijn en of de goederen op stock zijn. Dan kan de klant zelf beslissen of hij tot aankoop overgaat of niet. Je loopt het risico dat een... Aangeven bij de bestelling wat de leverdatum (ongeveer)zal zijn en of de goederen op stock zijn. Dan kan de klant zelf beslissen of hij tot aankoop overgaat of niet. Je loopt het risico dat een klant wel eens een keertje niet besteld omdat iets niet op stock is, maar op de manier zoals het nu gaat loop je het risico dat de klant nooit nog koopt bij jullie. En geef aub feedback.
En concreter dan: "wij gaan over tot bestelling en zullen zo snel mogelijk leveren"

Scholten

Top!

Duidelijke site, snelle levering.

Elke

Eerste bestelling, vlot verlopen

groot assortiment

Ik vind de voorstellingen van de producten op de website niet altijd even duidelijk. De dingen die ik gekocht heb, zijn dingen waarvan ik op voorhand wist dat ik dat type wilde hebben. Op jullie... Ik vind de voorstellingen van de producten op de website niet altijd even duidelijk. De dingen die ik gekocht heb, zijn dingen waarvan ik op voorhand wist dat ik dat type wilde hebben. Op jullie website zijn de exacte specificaties niet altijd even duidelijk naar mijn gevoel. Het is maar een tip :-)
Hoe meer info en duidelijker, hoe minder snel een klant ergens anders aanvullende info gaat zoeken en dus misschien ook wel ergens anders tot aankoop overgaat. Zeker omdat de producten nogal technisch zijn.