Heel tevreden. Duidelijke kleur omschrijvingen, die overeen komen met de geleverde verven. Snelle levering van prachtige messing en brons kleur.
Prima service!
Frans Hermkens
Goed advies, prima te woord gestaan.
Wagemans art
Professionele benadering
Mooie kwaliteit producten, snelle levering
Poleij
Perfect. Snel geleverd en zeer goed verpakt.
Snel geleverd, het blik goed verpakt met extra klemmetjes! Ben zeer tevreden over het product.
W. van Wierst
Deze maand bestelde ik op kleur gebrachte Maril/Skyn muurverf bij Duller en Co. Meestal schrijf ik geen reviews bij bestellingen, voor dit bedrijf maak ik graag een uitzondering. De uitgebreide...Deze maand bestelde ik op kleur gebrachte Maril/Skyn muurverf bij Duller en Co. Meestal schrijf ik geen reviews bij bestellingen, voor dit bedrijf maak ik graag een uitzondering. De uitgebreide informatie over de verschillende verven en de geleverde verf en rollers zijn uitstekend. Ik ben heel blij met het resultaat. Het was mijn eerste bestelling bij dit bedrijf. Hiervoor kocht ik deze verf bij Linova, zij zijn echter met deze verf gestopt. In de toekomst bestel ik zeker weer bij dit bedrijf
Hoge kwaliteit, goede service!
Elsje
Uitstekende service en snelle verzending. Veel milieuvriendelijke verf op voorraad en op verzoek op kleur gemengd.