Heel prettig bedrijf. Ik had een vraag over een product,die heb ik via de mail gesteld en kreeg heel snel een bevredigend antwoord. Producten besteld en het werd zonder probleem bij mij in Zweden...Heel prettig bedrijf. Ik had een vraag over een product,die heb ik via de mail gesteld en kreeg heel snel een bevredigend antwoord. Producten besteld en het werd zonder probleem bij mij in Zweden bezorgd.
DutchAndFamous
Ontzettend vakkundige mensen, die weten wat ze verkopen. Duidelijke uitleg op de site en persoonlijke benadering. Ook toen er niet iets voorradig was en ze met een oplossing kwamen die wat duurder...Ontzettend vakkundige mensen, die weten wat ze verkopen. Duidelijke uitleg op de site en persoonlijke benadering. Ook toen er niet iets voorradig was en ze met een oplossing kwamen die wat duurder was, maar ik zelf niets bij hoefde te leggen. Fantastische service.
Jans
Positief.
S. Bohm
Uitstekend
Paulus Geeve
Uiterst correct
Special Walls by Anuschka
Heel erg goed, de meneer aan de telefoon nam de tijd om de juiste adviezen te geven