9.6/10
9.6/10

Ik ben erg tevreden over Duller & Co. Bijzonder goed bedrijf. Al jaren een trouwe klant met name voor 'bladgoud' (slagmetaal) en toebehoren. Zij hebben veel vakkennis en handige tips. Ze verkopen... Ik ben erg tevreden over Duller & Co. Bijzonder goed bedrijf. Al jaren een trouwe klant met name voor 'bladgoud' (slagmetaal) en toebehoren. Zij hebben veel vakkennis en handige tips. Ze verkopen alleen maar kwaliteits producten.Ook zijn ze bijzonder precies en met oog voor detail. Echt een aanrader. Online ook goed en snel geregeld.

Snelle service

Goed, mooie verf!

Wooden Lines

Wooden Lines

Reactie Duller & Co:

Helaas hebben we van u een ''1'' gekregen, louter op basis van de lever snelheid door Post NL. Uw bestelling is door ons dezelfde dag verzonden (zoals u heeft kunnen zien in de track en trace). Door... Helaas hebben we van u een ''1'' gekregen, louter op basis van de lever snelheid door Post NL. Uw bestelling is door ons dezelfde dag verzonden (zoals u heeft kunnen zien in de track en trace). Door de drukte rond de feestdagen en door covid heeft uw pakket helaas in het afleveren vertraging opgelopen, van maar liefst een uitzondelijke 6 dagen. Dit spijt ons, we waren niet bij machte de levering op enige manier te bespoedigen.

Zeer vriendelijk en nemen de tijd om informatie en advies te geven over de diverse producten.

Jan Coppens

Uitstekende service

Eveline

Goed advies op de site, uitgebreide info en snelle levering

Eveline

Prachtige verven, heel speciaal. Ik heb hier meer dan een keer besteld en altijd dingen gevonden die elders niet te vinden waren!

Beton-Lab

Duidelijke uitleg op de website. Na bestelling zelfs nog een mail met tip voor het gebruik van bepaald materiaal! Snelle levering, top!