Bereikbaarheid vakman
Prijs/kwaliteit uitgevoerde werkzaamheden

Heel keurig gewerkt.

Snel geholpen

Demir

Zeer deskundig bedrijf, kwam zeer snel langs voor het installeren van een professionele pizzaoven.

Snelheid en deskundigheid.

Geen, ga zo door!

Lisvrouw

Snelle en servicegerichte aanpak. Duidelijke prijsafspraken vooraf. Opgeruimde werkplek. Kortom zeer tevreden over Duran Elektro Technisch Bedrijf.

Servicegericht en harde werker

Zo doorgaan!

August

Duran heeft bij ons in Bilthoven de groepenkast vervangen en krachtstroom naar de kelder aangelegd. Zeer vriendelijk en ook meedenkend over de beste oplossing. 1 groep werkte niet direct, maar hij... Duran heeft bij ons in Bilthoven de groepenkast vervangen en krachtstroom naar de kelder aangelegd. Zeer vriendelijk en ook meedenkend over de beste oplossing. 1 groep werkte niet direct, maar hij heeft dat snel verholpen.
We raden hem zeker aan.

Vriendelijk, meedenkend, redelijke prijs

Jacqueline en Christa Weijts

Geweldig bedrijf, qua afspraken en snelheid van reageren. Denkt mee en geeft ruime service. We zijn heel tevreden over Duran en kunnen hem iedereen aanraden.

Reageert snel, is stipt, werkt netjes en neemt je ook mee in het proces. Geeft advies en levert keurig werk. Heel betrouwbaar.

Ik zou er geen 1 kunnen noemen

Erik

Super prettig in de communicatie, uitstekend in de uitvoering en erg goede service. Zou dit bedrijf aan iedereen aanraden!

Communicatie en vakmanschap

Klusbedrijfbravenboer

Vriendelijke vakmensen

Beginnen gelijk, snel klaar, en komen goed over

Naomi ten Bisch-Dogger

Prima op tijd, en goed advies na aanleiding van onze foto's.
Hele nieuwe meterkast met 12 groepen met aparte kopgroep.
Netjes en snel gewerkt.
Zijn er erg blij en tevreden mee.

Prima en snelle service.

Wij zijn erg tevreden

Carla

Prima ervaring met Duran en zijn collega. Hij fixte het plaatsen van de nieuwe groepen kast en perilex schakelaar prima. Als we weer een vakman nodig hebben zullen we hem zeker bellen.

Jan

Vakwerk en top service. Zeer klantvriendelijk, zelfs drie jaar na dato voor het telefonisch gratis verhelpen van kortsluiting (door onweer). Hartelijk dank.

Zeer klantgericht en servicegericht

Niet dat we hebben kunnen waarnemen, goeie installatie van onze elektra, concurrerende prijzen en uitstekende service naar levering, zelfs in de avond tijdens noodweer :)