Bereikbaarheid vakman
Vakmanschap
9.8/10
Prijs/kwaliteit uitgevoerde werkzaamheden

Mark van der Horst

Afgelopen week heeft Duran mijn meterkast in de woning geheel vervangen.

prijskwaliteits verhouding is goed, en afspraak is afspraak.

Duran kon op zeer korte termijn terecht om onze groepenkast te vervangen. Bij het verwijderen van de oude bleek het om 7 ipv 6 groepen te gaan (twee waren op 1 stop aangesloten), dus was er ook een... Duran kon op zeer korte termijn terecht om onze groepenkast te vervangen. Bij het verwijderen van de oude bleek het om 7 ipv 6 groepen te gaan (twee waren op 1 stop aangesloten), dus was er ook een grotere nieuwe kast nodig dan in eerste instantie gedacht en afgesproken. Dat heeft Duran zonder problemen en tegen weinig extra kosten prima opgelost! Binnen twee uur was alles klaar.

Snel, duidelijk, goede communicatie, goede prijs

Duran elektro heeft 8 nieuwe groepen aangelegd voor onze keuken. Contact is snel en afspraak gemaakt. Duran kwam netjes op tijd op de afgesproken dag en is na overleg aan de slag gegaan.... Duran elektro heeft 8 nieuwe groepen aangelegd voor onze keuken. Contact is snel en afspraak gemaakt. Duran kwam netjes op tijd op de afgesproken dag en is na overleg aan de slag gegaan. Werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd en wederom in overleg ivm enkele kleine wijzigingen in onze wensen.

Snel contact
Afspraak = afspraak
Netjes opgeruimd en gewerkt

Cas

Aanvankelijk had ik gevraagd om enkel een loze leiding te bedraden. Binnen één uur na aanmelding en selectie op Werkspot had ik hem aan de telefoon en er kon meteen een afspraak gemaakt worden.... Aanvankelijk had ik gevraagd om enkel een loze leiding te bedraden. Binnen één uur na aanmelding en selectie op Werkspot had ik hem aan de telefoon en er kon meteen een afspraak gemaakt worden. Gaandeweg kreeg ik steeds meer wensen. Dat bleek allemaal geen probleem. Uiteindelijk zijn er behalve het bedraden van de leiding nog meerdere wandcontactdozen verplaatst, een nieuwe lichtschakelaar aangelegd en ook nog twee extra dozen geplaatst. Veel meer werk dus dan aanvankelijk afgesproken. Ter plaatse gaf hij nog meerdere adviezen en verbeteringsvoorstellen en voerde deze ook uit. Hulde voor deze Vakman met een hoofdletter en voor zijn uitstekende personeel!

Communicatie. Steeds kreeg ik vrijwel onmiddellijk een duidelijk en begrijpelijk antwoord op mijn vragen.
Flexibiliteit. Het verschil tussen wat ik aanvankelijk wilde en wat ik uiteindelijk gevraagd heb was erg groot. Dat bleek allemaal geen probleem binnen dezelfde afspraak.
Hij adviseert, denkt mee en verbetert!

Ik kan werkelijk niets verzinnen.

Mooi lingerie

We hebben Duran gevraagd enkele technische werkzaamheden uit te laten voeren in onze winkel. Ondermeer vervangen van voorschakelapparaten van gasontladingslampen en bijplaatsen van enkele... We hebben Duran gevraagd enkele technische werkzaamheden uit te laten voeren in onze winkel. Ondermeer vervangen van voorschakelapparaten van gasontladingslampen en bijplaatsen van enkele stopcontacten.

Duran stuurt een duidelijke offerte, komt de gemaakte afspraken na, werkt zeer netjes en kundig en is zeer beleefd.

Michael

Duran heeft mij perfect geholpen bij de renovatie van de woning. Het omvatte oa: nieuwe meterkast plaatsen, nieuwe bedrading door de woning, verplaatsen van stopcontacten en lichtschakelaars.... Duran heeft mij perfect geholpen bij de renovatie van de woning. Het omvatte oa: nieuwe meterkast plaatsen, nieuwe bedrading door de woning, verplaatsen van stopcontacten en lichtschakelaars. Daarbij kwam dat de muursleuven door zwaar beton heen moesten.

Na anderhalve dag ziet het er perfect uit. Snel en vakkundig gedaan. Heel blij mee!

- Vakmanschap
- Vriendelijk en duidelijk overleg

M.Verberk

Opdracht: plaatsen nieuwe meterkast, maken extra groepen en verplaatsen bestaande aansluitingen ten behoeve van nieuwe keuken.

Zeer prettige samenwerking, correcte en vriendelijke...

Zeer prettige samenwerking, correcte en vriendelijke benadering. Heeft steeds overlegd over manier van werken, goed advies gegeven, zeer netjes werk afgeleverd voor een nette prijs. Naderhand alles netjes achtergelaten, aanrader dus.

Scherpe prijs.
Meerwerk wordt ter plekke in overleg afgesproken.
Foto's genomen voor en na.
Ruimen alles netjes op.

Anjum

Zoals afgesproken stipt op tijd. Professioneel en snel werkzaamheden uitgevoerd. TOP!

Martin Ester

Duran elektra is een prima klantvriendelijk bedrijf. Zeker aanbevelingswaardig!!

Werkt netjes, en legt uit wat hij gedaan heeft. Duran regelt zijn zaakjes snel en adequaat. Ook zijn prijsstelling is concurerend.

Soms heb je zo'n ervaring met een bedrijf dat je denkt: kon iedereen maar op deze manier zijn werk doen en een goed resultaat opleveren. Duran levert goed en vakkundig werk .

C. Peeters

Duran heeft bij ons de aanleg gedaan van de elektra in de badkamer. Hij is zeer deskundig en geeft goed advies. Hij is snel en werkt heel erg netjes. Overlegt direct als er extra dingen gedaan... Duran heeft bij ons de aanleg gedaan van de elektra in de badkamer. Hij is zeer deskundig en geeft goed advies. Hij is snel en werkt heel erg netjes. Overlegt direct als er extra dingen gedaan moeten worden en wat de extra kosten zijn. Een echte aanrader!