We hebben een goed aantal dubbelzijdige foldertjes besteld bij DWC Print en zijn echt top geholpen. We hadden er haast mee en ze daarom de dag erop al nodig. Dat was geen probleem, we konden de...We hebben een goed aantal dubbelzijdige foldertjes besteld bij DWC Print en zijn echt top geholpen. We hadden er haast mee en ze daarom de dag erop al nodig. Dat was geen probleem, we konden de foldertjes gewoon de volgende dag al op komen halen. Ook werd er even gebeld toen er twijfels waren over de drukproef (overprint of toch niet) en werden we gebeld toen de folders klaar waren om op te halen, vanwege de situatie. Erg betrokken, ons ontstresst.
Margriet Binnenmars
Heel goed
Irma Pas grafisch ontwerp
Goede service bij vragen en zeer tevreden van het resultaat
Ray Dolfing
Een zeer goede ervaring. Prijs-kwaliteitverhouding is erg goed (afgezet tegen meerdere concurrenten). De leveringen zijn doorgaans erg snel en ze hebben gewoon hun processen goed voor elkaar....Een zeer goede ervaring. Prijs-kwaliteitverhouding is erg goed (afgezet tegen meerdere concurrenten). De leveringen zijn doorgaans erg snel en ze hebben gewoon hun processen goed voor elkaar. Website, klantenbinding, communicatie en terugkoppelingen, vriendelijk en kundig personeel etc.
FA BELLA
Top! Vriendelijk, snel en mooi afgewerkt!
Ik ben content! Liefs Veronique
Imbull B.V.
Prima! Het bestellen van de maten en dergelijke op de website ging soepel, wat heel fijn is. Levering was lekker snel ook. Toen de betaling niet in 1x lukte, werd dit ook keurig afgehandeld...Prima! Het bestellen van de maten en dergelijke op de website ging soepel, wat heel fijn is. Levering was lekker snel ook. Toen de betaling niet in 1x lukte, werd dit ook keurig afgehandeld toen ik hierover mailde.