Super! Ik ben net begonnen als vormgever en wist niet dat er zoveel bij komt kijken, bij het goed aanmaken van een drukbestand. Gelukkig hebben ze bij DWC print alle geduld en me volledig...Super! Ik ben net begonnen als vormgever en wist niet dat er zoveel bij komt kijken, bij het goed aanmaken van een drukbestand. Gelukkig hebben ze bij DWC print alle geduld en me volledig geholpen om het bestand goed te krijgen.
Natanja
Goed, snelle reactie op support, snelle levering en een mooi en degelijk eindproduct ontvangen.
Anny Maes
Zeer goed!
Marianne
Ramon Stam
Zeer tevreden over de stickers.
Telecom Direct Almere B.V.
1 keer eerder kunststof bordjes besteld, er werd prettig meegedacht om tot een juiste materiaalkeuze te komen.
Annemieke Kreuger
Hele goede service door vriendelijk personeel. Goede drukwerkkwaliteit en snelle levering. De kaarten zijn heel mooi geworden met de clear ink over het ontwerp, alleen maar leuke reacties...Hele goede service door vriendelijk personeel. Goede drukwerkkwaliteit en snelle levering. De kaarten zijn heel mooi geworden met de clear ink over het ontwerp, alleen maar leuke reacties gehad.
Camping 't Kopske Groeneveld Drost
Geweldig, zoals elke keer een goede begeleiding, snelle afhandeling en zeer goed resultaat.
Hans Baaij Productions
Dauby
DWC Print is snel in leveren en levert ook wel een zekere kwaliteit :-)