Super! Enorm eenvoudig bestelproces Gigantisch snelle levering + je wordt enorm goed op de hoogte gehouden en kan nog aanpassingen doen Fantastisch mooi resultaat!
Thomas
Super! Heel kwalitatief drukwerk, indrukwekkende papier-showcase en ongezien snelle verwerking! Besteld om 4u op de duidelijke website en prachtig drukwerk 20u later aangekregen.
Joran Bosscher
Ik heb een goede ervaring gehad. Drukwerk was topkwaliteit. Ik had op de menukaarten die ik heb besteld per ongeluk een verkeerd telefoonnummer gebruikt, hier kwam ik pas achter na het aanleveren....Ik heb een goede ervaring gehad. Drukwerk was topkwaliteit. Ik had op de menukaarten die ik heb besteld per ongeluk een verkeerd telefoonnummer gebruikt, hier kwam ik pas achter na het aanleveren. Gelukkig heb ik een zeer snelle reactie gekregen en is het goed opgelost! De monster showcase is ook erg nuttig.
heidestrand
Een zeer goede firma .
Arktos
Goede ervaring, snelle service
Paula's Pet Store
Hele goed service
LAB89
Vlotte service, correcte prijzen en drukwerk van een goede kwaliteit.
Boar
Het bestelproces is duidelijk en makkelijk te doorlopen. Ook nadien kan je in je account steeds alle details over je bestelling terugvinden
Beeldhouwerij
Beste DWCPRINT, ik wilde een afwijkende order plaatsen en ben uiterst zorgvuldig geholpen. Zowel met advies, bijstand en nacontrole. Het product dat uiteindelijk werd afgeleverd was boven...Beste DWCPRINT, ik wilde een afwijkende order plaatsen en ben uiterst zorgvuldig geholpen. Zowel met advies, bijstand en nacontrole. Het product dat uiteindelijk werd afgeleverd was boven verwachting en ook nog eens supersnel in huis. Van mij krijgen jullie een dikke Tien!
Willemijn Veenstra
Ik ben heel vriendelijk geholpen, Ik heb nooit eerder iets laten drukken en had niet echt kennis van papier soorten. hier mee werd ik geholpen en ik had het gevoel dat ik altijd kon bellen of mailen...Ik ben heel vriendelijk geholpen, Ik heb nooit eerder iets laten drukken en had niet echt kennis van papier soorten. hier mee werd ik geholpen en ik had het gevoel dat ik altijd kon bellen of mailen als iets onduidelijk was.