De eerste keer dat ik via DWCPrint heb besteld. Er zat 5 dagen levertijd op, maar was het zeker waard! Helaas door een foutje van DHL een dag later, maar kreeg netjes van DWC te horen...De eerste keer dat ik via DWCPrint heb besteld. Er zat 5 dagen levertijd op, maar was het zeker waard! Helaas door een foutje van DHL een dag later, maar kreeg netjes van DWC te horen dat het een dag later aangeboden zou worden.
Erik Hertogs
Snelle en correcte levering. Ook voor kleinere orders.
Som Project
Zeer goed
InternetMaster
Greet Willems
Goede opvolging, supercontent
't alent
Informatie werd duidelijk gegeven en snel to the point.
Studio Táboas
Echt ronduit SUPER!!! Ik druk hier voornamelijk voor mijn klanten de geboortekaartjes en die zijn van uitstekende kwaliteit, snelle levering en een zeer goede prijs. Ik ben echt ontzettend tevreden...Echt ronduit SUPER!!! Ik druk hier voornamelijk voor mijn klanten de geboortekaartjes en die zijn van uitstekende kwaliteit, snelle levering en een zeer goede prijs. Ik ben echt ontzettend tevreden en kan DWCPRINT bij iedereen aanraden!
WCS Creatives
Fijne partij met snelle en kwalitatieve levering.
Immobiliere de la Source S.A.
Ansichtkaarten
Anna Bella Colori
Zeer vlotte actie. Het voelde goed om op hun locatie materiaal te mogen bekijken. Heb daar een keuze kunnen maken. Thuis heb ik de flyer bestelling verder uitgewerkt. Voor 16.00 alles doorgegeven....Zeer vlotte actie. Het voelde goed om op hun locatie materiaal te mogen bekijken. Heb daar een keuze kunnen maken. Thuis heb ik de flyer bestelling verder uitgewerkt. Voor 16.00 alles doorgegeven. Ik bleek een dubbele bestelling te hebben gedaan, via internet, Hier werd ik vlot over gebeld of dit de bedoeling was . De order werd aan gepast.De volgende dag had ik mijn bestelling al binnen naar volle tevredenheid. En zeer betaalbaar.