Uitstekende klantenservice, goede producten (tafelkleed met bedrijfslogo oogt professioneel, het logo staat er mooi en strak op en is van goede kwaliteit ) en snelle levering. Doordat dit de eerste...Uitstekende klantenservice, goede producten (tafelkleed met bedrijfslogo oogt professioneel, het logo staat er mooi en strak op en is van goede kwaliteit ) en snelle levering. Doordat dit de eerste keer was dat ik een product met een uitvergrote versie van ons bedrijfslogo moest bestellen was het formaat van de aangeleverde logo niet goed. Dit werd direct en zeer kundig verholpen door Steven waardoor wij het tafelkleed binnen de aangegeven levertijd ontvingen. Het was erg fijn om van te voren te zien waar het logo zou komen te staan zodat alles volledig naar onze wens is uitgevoerd.
Amoebe Ontwerp
Prima, vlot en netjes
Herbert Wattendorff
Onderhoudsbedrijf Sander BV
Goed. Snelle levering en goede service.
Kim Rijsdijk
Goed! Ze leveren snel en denken met je mee.
Lisanne
Goed, zeer snelle service
Lonneke Grimbergen
Top! Ik had mijn bestanden zonder afloop aangeleverd waarop ik een mailtje kreeg dat dit voor witte randen rondom zou kunnen zorgen. Er werd voorgesteld scherper te snijden, waardoor het toch nog...Top! Ik had mijn bestanden zonder afloop aangeleverd waarop ik een mailtje kreeg dat dit voor witte randen rondom zou kunnen zorgen. Er werd voorgesteld scherper te snijden, waardoor het toch nog helemaal goed is gekomen. Ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis!
P. Bijkerk
Heb drie keer rallyschildjes besteld, naar eigen ontwerp en contour. Alle keren prima en snel verwerkt en geleverd. Bij eventuele onduidelijkheden in het ontwerp werd er direct contact opgenomen om...Heb drie keer rallyschildjes besteld, naar eigen ontwerp en contour. Alle keren prima en snel verwerkt en geleverd. Bij eventuele onduidelijkheden in het ontwerp werd er direct contact opgenomen om e.e.a. op te lossen.