Goede ervaring: communicatief, snel en goede kwaliteit
MultiCopy Spijkenisse
De orders die DWCPRINT tot nu toe voor ons heeft geproduceerd waren prima in orde
Teqz
Een fijne mailconversatie gehad met iemand van DWC, deskundig advies en een resultaat dat er absoluut mag wezen
Martine Kolk
Wat een fijn bedrijf! Ik liep (door gebrek aan ervaring) een aantal keren vast met mijn bestelling, maar ik werd bijzonder goed geholpen, en het resultaat mag er zijn!
Marjolein de Swart
Nog geen ervaring, enkel sample besteld.
Bornnaked ontwerp & illlustratie
Voor het eerst iets laten drukken bij DWC en dat is me heel goed bevallen. De site is overzichtelijk en de bestelprocedure makkelijk te volgen. Als ik vragen had werk ik per mail heel snel en aardig...Voor het eerst iets laten drukken bij DWC en dat is me heel goed bevallen. De site is overzichtelijk en de bestelprocedure makkelijk te volgen. Als ik vragen had werk ik per mail heel snel en aardig geholpen.
GO4SAFETY
Zeer goede en correcte service
Patrick Schreurs
Snelle levering. Fout door mij gemaakt snel opgemerkt en rechtgezet.
Frederik
Een 150 tal digitaal gedrukte kaarten besteld, snelheid tussen bestelling en levering was goed, prijs was scherp, webinterface voor het opladen van het ontwerp werkte goed, instructies voor een...Een 150 tal digitaal gedrukte kaarten besteld, snelheid tussen bestelling en levering was goed, prijs was scherp, webinterface voor het opladen van het ontwerp werkte goed, instructies voor een correct formaat en bestandsindeling, en het korte contact met de chat verliep heel vlot.