Goed! De geleverde druk is goed en nauwkeurig afgeleverd. Wat ik prettig vind is dat er een vraag was over mijn bestelling en deze direct na mijn bestelling werd gesteld. De communicatie hierover...Goed! De geleverde druk is goed en nauwkeurig afgeleverd. Wat ik prettig vind is dat er een vraag was over mijn bestelling en deze direct na mijn bestelling werd gesteld. De communicatie hierover verloopt erg prettig. Daarnaast worden de producten snel geleverd.
dePinda
Heel prettig en uitstekend geholpen
Sarie Stegeman
Super geholpen door Jaco! Snelle levering en producten zien er top uit (ansichtkaarten).
Henk Maas Weegschalen BV / R. ter Heijden
Prima service, snelle levering, scherpe prijzen
Hilde
Snel antwoord via de chat, snelle levering. Erg tevreden!
Elzinga reklame
Snelle levering, goede kwaliteit en goede prijzen..
Warnini
Goede begeleiding en een zeer sterke prijs. Service, kwaliteit en snelheid. Bijna niet te geloven.
Christie Hoste
Heel goed
Jimmy Venema
Erg goed, maandag bestelling geplaatst voor een air mesh doek. Werd dinsdag gebeld met advies om een ander type doek te gebruiken. Advies opgevolgd en doek was donderdag binnen en het ziet er...Erg goed, maandag bestelling geplaatst voor een air mesh doek. Werd dinsdag gebeld met advies om een ander type doek te gebruiken. Advies opgevolgd en doek was donderdag binnen en het ziet er geweldig uit.
Marleen Bouwman
Top! Super goed en met name de klantvriendelijkheid. Chatten werkt heel snel en efficiënt. Een misdruk wordt direct hersteld.