Erg goede service. Ik werd snel en adequaat geholpen.
Jonas
Als eerste ervaring kan ik enkel maar positief reageren! Ik had enkele vraagjes over specifiek drukwerk dat ik zelf nog nooit besteld had. Via de chat werd ik onmiddelijk verdergeholpen door een...Als eerste ervaring kan ik enkel maar positief reageren! Ik had enkele vraagjes over specifiek drukwerk dat ik zelf nog nooit besteld had. Via de chat werd ik onmiddelijk verdergeholpen door een vriendelijk persoon die wist waarover hij sprak.
Bea Martini
Uitstekende service
it's a mo! design
Top, er wordt van alles gedaan om te zorgen dat een order goed wordt afgehandeld.
Poëzie verrijkt het leven
Prima service. Ik had het drukbestand niet helemaal goed aangeleverd, maar dat heeft DWCprint zonder meerkosten voor mij opgelost. De levering was ook mooi snel.
Nieuwenhuis BV
Wij zijn perfect geholpen! Toen ik contact opnam met een aantal vragen, werd er gelijk goed meegedacht, uiteindelijk is het resultaat echt prachtig geworden.
Ageethe a.k.a Pixelpolly
Van begin tot einde goede begeleiding en snelle reacties op mijn vragen.
BuroWoW
DWCprint biedt goede en snelle service, kwaliteit en mocht er iets mis zijn met de gestuurde bestelling, dan bellen ze vrijwel direct. Ik heb de bestelling altijd binnen 1 a 2 werkdagen in huis. De...DWCprint biedt goede en snelle service, kwaliteit en mocht er iets mis zijn met de gestuurde bestelling, dan bellen ze vrijwel direct. Ik heb de bestelling altijd binnen 1 a 2 werkdagen in huis. De kwaliteit van de producten is erg goed, de prijs is goed en het meedenken kan ik altijd erg waarderen.