DWCPRINT

2011 beoordelingen

Reactiesnelheid (chat, mail en telefoon)
Informatie over het verloop van je order
Kwaliteit van het drukwerk
Hoeveel sterren geef je DWCPRINT?
Snelheid van levering

2011 Reviews

Nieuwenhuis BV

Wij zijn perfect geholpen! Toen ik contact opnam met een aantal vragen, werd er gelijk goed meegedacht, uiteindelijk is het resultaat echt prachtig geworden.

Ageethe a.k.a Pixelpolly

Van begin tot einde goede begeleiding en snelle reacties op mijn vragen.

BuroWoW

DWCprint biedt goede en snelle service, kwaliteit en mocht er iets mis zijn met de gestuurde bestelling, dan bellen ze vrijwel direct. Ik heb de bestelling altijd binnen 1 a 2 werkdagen in huis. De... DWCprint biedt goede en snelle service, kwaliteit en mocht er iets mis zijn met de gestuurde bestelling, dan bellen ze vrijwel direct. Ik heb de bestelling altijd binnen 1 a 2 werkdagen in huis. De kwaliteit van de producten is erg goed, de prijs is goed en het meedenken kan ik altijd erg waarderen.

Zierfuss

Goede ervaring, alles vlot velopen.

Luuk Wezendonk

Was goed geregeld, snel geleverd en mooi drukwerk

Bea Martini

Zeer goed bedrijf

Madelijn

Heel erg tevreden met de klantvriendelijkheid en het systeem van DWC. Helaas wat minder positief over het drukwerk. Zwart is niet helemaal zwart en er zit een schaduw achter alle lijnen. Hoop dat ze... Heel erg tevreden met de klantvriendelijkheid en het systeem van DWC. Helaas wat minder positief over het drukwerk. Zwart is niet helemaal zwart en er zit een schaduw achter alle lijnen. Hoop dat ze hier nog iets aan kunnen doen! Verder top!

Malou Liebregts

Snelle service

CDA Fractie Emmen

Prima, er wordt meegedacht en daardoor fouten voorkomen (ipv voor- én achterkant had ik tweemaal de voorkant gestuurd)