Heel erg tevreden met de klantvriendelijkheid en het systeem van DWC. Helaas wat minder positief over het drukwerk. Zwart is niet helemaal zwart en er zit een schaduw achter alle lijnen. Hoop dat ze...Heel erg tevreden met de klantvriendelijkheid en het systeem van DWC. Helaas wat minder positief over het drukwerk. Zwart is niet helemaal zwart en er zit een schaduw achter alle lijnen. Hoop dat ze hier nog iets aan kunnen doen! Verder top!
Malou Liebregts
Snelle service
CDA Fractie Emmen
Prima, er wordt meegedacht en daardoor fouten voorkomen (ipv voor- én achterkant had ik tweemaal de voorkant gestuurd)
Studio Kwetter
Goede ervaringen met DWC. Klantvriendelijk en een goede service.
WFNN
De website van DWC kan beter. Hij werkt iets te interactief waardoor sommige onderdelen van menu's niet blijven staan en je dus lastig iets aan kunt klikken. Ik kreeg op een gegeven moment witte...De website van DWC kan beter. Hij werkt iets te interactief waardoor sommige onderdelen van menu's niet blijven staan en je dus lastig iets aan kunt klikken. Ik kreeg op een gegeven moment witte tekst op een witte blak die verdween na verversen van de cache, maar daarvoor had ik wel hulp nodig. Sommige geautomatiseerde onderdelen in het bestelproces kunnen vervelend zijn. Echter, de hulpvaardigheid en vakkundigheid van de medewerkers is uitstekend en vergoed alles.
mijndrukker.nl
Mijndrukker.nl heeft inmiddels diverse mooie opdrachten onder mogen brengen bij DWCPrint. Alle medewerkers reageren heel betrokken en stralen duidelijk uit dat ze in eerste instantie het beste...Mijndrukker.nl heeft inmiddels diverse mooie opdrachten onder mogen brengen bij DWCPrint. Alle medewerkers reageren heel betrokken en stralen duidelijk uit dat ze in eerste instantie het beste willen voor onze gezamenlijke klant. Zo wordt er heel goed meegedacht en gereageerd hoe we opdrachten wellicht anders en beter kunnen uitvoeren.