Erg vriendelijke en professioneel geholpen! De vragen werden direct beantwoord en DWC dacht mee in de mogelijkheden.
Sandra nieuwenbroek
Snelle en fijne service! De geleverden producten zijn top afgewerkt en snel geleverd!
Martijn
Zeer prettig bestellen en de kwaliteit is altijd goed.
Duro Europe nv
Zeer goede en correcte service. Levering sneller dan voorzien.
Kluytmans Drukwinkel
Prma service
Kluytmans Drukwinkel
Goed netjes verpakt goed gedrukt en snelle levering
Praktijk Heuveling
Geweldige service, mooi eindresultaat
MoLelo, Passie voor homemade
Wij hebben visitekaartjes besteld bij DWC en dit was onze eerste keer. We zijn bij DWC terecht gekomen door onze websitebouwer Leonieke Klein die ook enthousiast was over DWC. Onze eerste serie...Wij hebben visitekaartjes besteld bij DWC en dit was onze eerste keer. We zijn bij DWC terecht gekomen door onze websitebouwer Leonieke Klein die ook enthousiast was over DWC. Onze eerste serie kaartjes op MC Silk laten drukken en we waren niet tevreden. Doordat wij een donkerkleurig kader rondom het kaartje hebben waren de snijranden duidelijk zichtbaar, wit en rafelig. We hebben hierover direct contact gehad met de accountmanager die onze klacht behandelde en diverse opties en een samplemap gekregen. Uiteindelijk voor sulfaatkarton gekozen en het resultaat is perfect. Iedereen maakt wel eens fouten en het gaat om de manier hoe je dit oplost. DWC heeft dit uitstekend gedaan en hiermee gezorgd dat wij weer opnieuw bij hen willen bestellen.
Fred, uw fietsvriend onderweg 2017-2022
Vriendelijk, servicegericht en meedenkend - wat wil je nog meer!?