Deze jongens weten nog wat klantenservice betekent :-) Erg prettig om zaken mee te doen. Ze geven je alle advies die je nodig hebt en doen net dat stapje extra voor je.
Lama Gangchen International Global Peace Foundation
Zeer goede service en snelle levering, ik had ivm mijn nachtdienst s'nachts een vraag gesteld en die werd heel vroeg nog bijna nacht al beantwoord .
Psychotherapiepraktijk Janmaat
Uitstekende kwaliteit, uiterst snelle levering!
Anco Scheepskoor Bij Nacht & Ontij
Uitmuntend
Mukha
Gister cadeaubonnen voor mijn salon besteld, zojuist al in huis! Wat snel! Helemaal leuk! En wat zien ze er prachtig uit, ben zeer tevreden, top! Ik heb meerdere malen aan de telefoon...Gister cadeaubonnen voor mijn salon besteld, zojuist al in huis! Wat snel! Helemaal leuk! En wat zien ze er prachtig uit, ben zeer tevreden, top! Ik heb meerdere malen aan de telefoon gehangen en verschillende medewerkers gesproken en stuk voor stuk hebben ze mij allemaal goed en uitgebreid geholpen. Wat een service! Bedankt voor de klantvriendelijkheid en het goede product!
Babsee
Geweldige service!!!
P&A Product
Ruim aanbod tegen scherpe prijzen en correcte levering
Elise
Eerst een gratis samplebox aangevraagd voor de keuze tussen papier. Deze werd snel geleverd en daardoor ook snel een keuze kunnen maken qua drukken. Website is overzichtelijk en makkelijk en je ziet...Eerst een gratis samplebox aangevraagd voor de keuze tussen papier. Deze werd snel geleverd en daardoor ook snel een keuze kunnen maken qua drukken. Website is overzichtelijk en makkelijk en je ziet duidelijk wat je kwijt bent.
SALTO
Wij werken graag samen met DWCprint, zij zijn erg servicegericht en leveren goede kwaliteit!
Leen VK
Zeer vlotte afhandeling en met oog voor detail! Wij hebben geen makkelijke kleuren in ons logo (veel vlakken) en het is perfect gedrukt! Dankjewel!