Eerst een gratis samplebox aangevraagd voor de keuze tussen papier. Deze werd snel geleverd en daardoor ook snel een keuze kunnen maken qua drukken. Website is overzichtelijk en makkelijk en je ziet...Eerst een gratis samplebox aangevraagd voor de keuze tussen papier. Deze werd snel geleverd en daardoor ook snel een keuze kunnen maken qua drukken. Website is overzichtelijk en makkelijk en je ziet duidelijk wat je kwijt bent.
SALTO
Wij werken graag samen met DWCprint, zij zijn erg servicegericht en leveren goede kwaliteit!
Leen VK
Zeer vlotte afhandeling en met oog voor detail! Wij hebben geen makkelijke kleuren in ons logo (veel vlakken) en het is perfect gedrukt! Dankjewel!
Yara
Duidelijke website, hele snelle levering en altijd snel antwoord op eventuele vragen. Ook over de kwaliteit van de druk ben ik altijd dik tevreden.
Kaltic
Zeer deskundog en uitstekende service
hm van santen
Zoals al eerder aangegeven: ik ben zeer tevreden. Zowel over het resultaat ( 50 'straatboekjes' ) als over het traject daarvoor. Met name de chatfunctie is een uitkomst. Top.
Anderz makelaar
Louter positief
Vincent
Zeer goede service. Snel contact en bereid om een stapje extra te doen voor de klant.
Design in Brabant
Ik moet zeggen dat ondanks dat er iets mis kan gaan alles perfect opgepakt wordt en er alles aan gedaan wordt om Design in Brabant tevreden te stellen.