Hele fijne ervaring gehad met DWC print. Men snapt direct wat je nodig hebt en gaat meteen in actie.
Wevershuisje
Mooie kwaliteit boekenlegger, snelle service en online hulp
Eva-centrum
Vlotte correcte afhandeling van de bestelling!
Henk Maas Weegschalen BV
Gevonden via Google. DWCprint hanteert zeer concurrerende prijzen en levert goede kwaliteit en snel. Wij zijn zeer tevreden!
Allerwarmst
Super snelle levering! Zo fijn!
Koffie onderweg
Een product met day and night bedrukking , zeer tevreden!!!!
kijf&Witte grafische vormgeving
DWC levert kwaliteitsdrukwerk en op het juiste tijdstip. Niks mis mee.
MultiCopy Spijkenisse EMO B.V.
Een prettige ervaring, zowel telefonisch als ook de afhandeling van het drukwerk. Ziet er tot nu toe allemaal netjes uit! Ga zo door :)
Studio Suikerwit
Fijn bedrijf om mee te werken. De kwaliteit is goed en de levering erg snel!
Zeg het kort (Thijs Hanrath)
Goede ervaring met DWC. Had de website bekeken. Heb gebeld om een afspraak. Leuk en helder gesprek. Contact loopt zeer snel via chat en telefoon. Uiteindelijk ging er iets mis met het eindprodukt....Goede ervaring met DWC. Had de website bekeken. Heb gebeld om een afspraak. Leuk en helder gesprek. Contact loopt zeer snel via chat en telefoon. Uiteindelijk ging er iets mis met het eindprodukt. Zonder meer helemaal hersteld. Het eindprodukt een klein boekje zag er uiteindelijk prachtig uit. Het overtrof mijn verwachtingen!