DWCprint heeft de uitnodigingen voor onze bruiloft geprint. Jaco heeft geholpen met het drukklaar maken van het bestand, waardoor het drukken snel en zonder problemen is verlopen.
Ellen van Ham
DWCprint levert in de meeste gevallen op de beloofde dag en heeft een uitstekende klantenservice.
Eveline
Super!! Hele goede service. Ik kreeg hulp bij het drukklaar maken van het bestand. De communicatie is snel en makkelijk. En ook nog eens heel snel een mooi product geleverd. Hier kunnen veel...Super!! Hele goede service. Ik kreeg hulp bij het drukklaar maken van het bestand. De communicatie is snel en makkelijk. En ook nog eens heel snel een mooi product geleverd. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Bedankt!
Waarom ik voor DWCprint kies is vooral het persoonlijke contact en de behulpzaamheid. Korte lijnen en je weet wie je spreekt. Alsof het directe collega's zijn. Daarnaast is de kwaliteit uitstekend...Waarom ik voor DWCprint kies is vooral het persoonlijke contact en de behulpzaamheid. Korte lijnen en je weet wie je spreekt. Alsof het directe collega's zijn. Daarnaast is de kwaliteit uitstekend en de levering netjes en snel.
van santen
Nu twee keer een bestelling geplaatst. Zeer tevreden. Heldere site, eindeloos aantal mogelijkheden, snelle levering , prima kwaliteit.
Yvonne Bovee
Altijd prettig en persoonlijk contact. Snelle en goede service! Kwaliteit prijs is goed!