Altijd goed! Prijstechnisch wellicht niet de meest goedkope, maar de kwaliteit en snelheid zijn altijd uitmuntend. Ook zij ze behoorlijk flexibel en meedenkend! Aanradertje!
StoerKoken
Ronduit positief
Leon Heynis
Snel, correct en goede kwaliteit
Jorian Ploegman - Media Creatief
Mijn eerste ervaring met DWCprint is een goede ervaring, bestelling geplaatst, maar een ander formaat aangeleverd dan ik had besteld. Jacco belde gelijk op om te vragen wat juist was. En een kaart...Mijn eerste ervaring met DWCprint is een goede ervaring, bestelling geplaatst, maar een ander formaat aangeleverd dan ik had besteld. Jacco belde gelijk op om te vragen wat juist was. En een kaart in de brievenbus (handgeschreven) om te bedanken voor mijn eerste bestelling. Inmiddels 2e order geplaats!
H.H.J. Hanenbergh / Stichting Commissie Dorpsbelangen Annen
Elke order weer perfect afgehandeld, persoonlijke begeleiding en altijd scherp geprijsd.
OostraWevers B.V.
Prima service en kwaliteit!
Regio Groningen-Assen
Eerste keer dat we iets bij DWCPrint hebben besteld. We werden goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling, order is netjes afgeleverd binnen de afgesproken tijd.
Plica Vocalis
Heel goed!
Noordermaat
Via onze pr medewerkster in contact gekomen met dit bedrijf en zal zeker nog weer eens iets bestellen.
Viamia
Moest in alle haast een visitekaartje hebben, daardoor was ik onzorgvuldig en hielp DWCprint me om het toch op tijd en goed voor elkaar te hebben. Top!