DWCPRINT

2008 beoordelingen

Reactiesnelheid (chat, mail en telefoon)
Informatie over het verloop van je order
Kwaliteit van het drukwerk
Hoeveel sterren geef je DWCPRINT?
Snelheid van levering

2008 Reviews

Karnavalsstichting "De Kloorianen"

Voor de derde achtereenvolgende keer heb ik bij DWCprint het drukwerk voor onze Bamiskrant uit laten voeren. Wederom duidelijke communicatie, uitstekend drukwerk en een perfecte aflevering!

meulenberg frans

Absoluut een aanrader

Lentezorg BV

Prima kwaliteit, snel en actief.

Kingma

Snelle keurige levering! Kleuren waren ook mooi helder.

Wim Tuinman

We hebben heel goed met DWC print samengewerkt. Het drukwerk zag er erg goed uit. Zal dit bedrijf zeker aanbevelen.

Ina Ploeg

Zeer positief.
Vooral het telefonische contact en het meedenken van jullie vind ik plezierig.

Ace Agency

Heel klantvriendelijke, service gericht, snel en leveren kwaliteit

mevr. Moos geboortekaarten

Overal in ons land gaan drukkerijen failliet, Martijn en Ferry beginnen juist in deze tijd van crisis een drukkerij. En met succes! Ik ontwerp geboortekaarten en het drukwerk wordt door DWCprint... Overal in ons land gaan drukkerijen failliet, Martijn en Ferry beginnen juist in deze tijd van crisis een drukkerij. En met succes! Ik ontwerp geboortekaarten en het drukwerk wordt door DWCprint rechtstreeks naar de klant gestuurd. Ik ontvang steeds weer complimentjes over de kwaliteit van het drukwerk. Altijd bereikbaar voor specifieke wensen en spoedopdrachten, ze reageren uiterst snel en werken volgens afspraak en fijn persoonlijk contact. Daarnaast ook gewoon betaalbaar. Kortom een fantastisch bedrijf, een echte aanrader.