Fantastic and friendly service, very fast printing times and the cheapest we have found in Holland.
A. Schuurs
Perfect
Anton
IK KIJK WEL UIT....
Eric Stroetinga
Prima geregeld, goede kwaliteit en prijs, enthousiaste medewerkers
Bea
Levering leuk pakket drukwerk, zoals bierviltjes, placemats, boekenleggers, briefpapier, visitekaartjes
Andrea Maertzdorff
Goede informatie, uitstekende prijs
mo!
Ik werk regelmatig met dit bedrijf want laat mijn geboortekaartjes voor mijn bedrijf hier drukken. Ik heb een rechtstreeks lijntje met ferry en dat werkt geweldig. Er wordt mee gedacht, er wordt met...Ik werk regelmatig met dit bedrijf want laat mijn geboortekaartjes voor mijn bedrijf hier drukken. Ik heb een rechtstreeks lijntje met ferry en dat werkt geweldig. Er wordt mee gedacht, er wordt met initiatieven gekomen. super. en nog gezellig ook!
A.M. Spanjaard
Nog maar een paar keer gebruik van gemaakt, maar de kwaliteit vond ik heel goed en de mensen aan de telefoon supervriendelijk, het mailcontact is ook heel goed en.... ze zijn supersnel!
patrick de Grijs
Goede ervaring. Is enige online drukker waar ik nog bestel doordat je persoonlijk contact kunt hebben.