Perfecte service, in verwarring verkeerde maat besteld tov van ontwerp- en dit werd kosteloos en met alle vriendelijkheid aangegeven en vervolgens opgelost! Daarna alles netjes binnen een week...Perfecte service, in verwarring verkeerde maat besteld tov van ontwerp- en dit werd kosteloos en met alle vriendelijkheid aangegeven en vervolgens opgelost! Daarna alles netjes binnen een week afgehandeld en ontvangen. Erg tevreden!
studio stempel.com
Snel antwoord en altijd vriendelijk
Sara Lindenhols
Snel en uitstekende service
Tattoostudio Noir
Supersnelle service en kwalitatief heel mooi drukwerk.
SoGraphic
Ondanks de goeie begeleiding was het drukwerk toch verkeerd gedrukt...
Wijze Meisjes
Ik koos DWC print vanwege de duidelijke instructies en informatie over de aanleverspecificaties, omdat ik voor het eerst drukwerk bestelde. Toen er toch een kleine aanpassing nodig was, werd ik...Ik koos DWC print vanwege de duidelijke instructies en informatie over de aanleverspecificaties, omdat ik voor het eerst drukwerk bestelde. Toen er toch een kleine aanpassing nodig was, werd ik geweldig (en kostenloos) daarmee geholpen.
Els Bertels
Steeds in orde ! prima service !
WIJ Heemstede / Sasja Prins
De door ons bestelde tafelkleden zien er prachtig uit, de kleur is precies zoals besteld en het logo haarscherp ondanks de grote afmeting. We zijn heel tevreden!
Patricia Rehe
Heel blij met mijn kaartje met foliedruk, het blijft gaaf dat dit tegenwoordig betaalbaar is!