DWCPRINT

2008 beoordelingen

Reactiesnelheid (chat, mail en telefoon)
Informatie over het verloop van je order
Kwaliteit van het drukwerk
Hoeveel sterren geef je DWCPRINT?
Snelheid van levering

2008 Reviews

Anders Design

Wauhh.. dat zijn de mooiste visitekaartjes die ik ooit besteld heb! Thanks

Marcanté

Hier al meerdere malen drukwerk besteld. Altijd van topkwaliteit en snel geleverd.

Altijd goede service & snelle levering

Jill Hamers

LICHTE KLEUREN (PASTEL) PRINTEN NIET MOGELIJK BIJ DWC

LICHTE KLEUREN (PASTEL) PRINTEN NIET MOGELIJK BIJ DWC

Ze zijn incapabel in het drukken van lichte kleuren. In hun kennisbank staat dat je niet te veel inktdekking mag hebben, maar niets over lage inktdekking. Bij de zogenaamde gratis controle van je bestanden letten ze er ook niet op, Waarom dan een gratis bestandscontrole aanbieden, als er niets gecontroleerd wordt? Wellicht komt het door de uploadtool van hun site, die niet werkt. Eerder ontvingen we al kaartjes van ze die verkeerd waren afgesneden.

Toen we onze posters uiteindelijk ontvingen waren alle lichte kleuren nagenoeg weggevaagd (net niet wit). We mochten de posters retour zenden, opdat ze zouden zien of het productiefout was of onze eigen schuld. Het was toch echt onze schuld, zo'n lage inktdekking kiezen (onder 100%) is te licht voor DWC om te kunnen printen (i.e. alle pasteltinten). Beter hadden ze dit alleen vooraf gecontroleerd en gecommuniceerd: Waarom kan het wel achteraf, maar niet vooraf? We ontvangen ze weer retour.

Verder viel het ze niet op dat we nog een andere poster hadden toegevoegd, waarvan de randen gerafeld waren, waarschijnlijk door hun ad hoc inpakmethode (posters zonder enige bescherming in de doos).

Reactie DWCPRINT:

Spijtig te horen dat de order niet aan je verwachtingen voldoet. Wij hebben alles in het werk gesteld om tot een oplossing te komen maar helaas zijn we daar niet uit gekomen. Natuurlijk drukken wij... Spijtig te horen dat de order niet aan je verwachtingen voldoet. Wij hebben alles in het werk gesteld om tot een oplossing te komen maar helaas zijn we daar niet uit gekomen. Natuurlijk drukken wij gewoon het bestand wat je bij ons upload, dat de kleuren anders zijn dan je verwacht of als op je scherm is natuurlijk altijd mogelijk. Pastelkleuren zijn altijd mogelijk. Het screenshot wat je ons stuurde van de kleur op je scherm is nooit te vergelijken met de uiteindelijke druk. Om precies te weten wat je kan verwachten (en dus teleurstellingen te voorkomen) bieden we proefdrukken aan met 50% korting. Je kan dan controleren hoe je product eruit komt te zien, hier heb je geen gebruik van gemaakt. Dat er een gerafelde poster in de doos aanwezig was kan altijd eens voorkomen. We leveren altijd ca. 2 exemplaren meer om schade van de bovenste en onderste poster in de doos te compenseren.

Studio Ahum

Het laten drukken van kaarten en posters

LaDonna

Hele goede ervaring.