De eerste keer waren 670 van de 1000 visitekaartjes drukfouten, daarna nog eens 120 van de 670 die hergedrukt zijn. Geen schappelijke compensatie aangeboden, ook niet na verzoek. Heeft me veel tijd...De eerste keer waren 670 van de 1000 visitekaartjes drukfouten, daarna nog eens 120 van de 670 die hergedrukt zijn. Geen schappelijke compensatie aangeboden, ook niet na verzoek. Heeft me veel tijd gekost alle kaartjes te controleren. Ik ga naar andere aanbieders kijken.
adj-creatives
Harmonie Heer Vooruit
Uitstekend
Ferret Fair
Wat ben ik BLIJ met DWC print!! Ik heb al heel wat ervaring met diverse drukkerijen, maar dit was de eerste keer dat ik bij jullie kaarten liet drukken. Ik wou een persoonlijke wens in vervulling...Wat ben ik BLIJ met DWC print!! Ik heb al heel wat ervaring met diverse drukkerijen, maar dit was de eerste keer dat ik bij jullie kaarten liet drukken. Ik wou een persoonlijke wens in vervulling laten gaan, en een kaart ontwerpen met goudfolie. Jullie hebben mij veel meer advies en hulp gegeven dan ik nodig dacht te hebben, en daar ben ik jullie ontzettend dankbaar voor. De kaarten werden vandaag bij me bezorgd, en heb ze met tranen in mijn ogen staan bewonderen. Het goudfolie ziet er echt prachtig uit, en de rest van de kaart ook. De kwaliteit is echt briljant. Ik kom zeker terug!