TOP, na de showcase heb ik ook een eerste bestelling geplaatst. Ik ben benieuwd naar de uitwerking.
Abdel
Helder,duidelijke koopproces
Floor
Mooie kaartjes, veel keuze in papier/formaat etc. Applicatie die feedback/preview geeft over formaat file was duidelijk (bestel knop iets minder)
ToonWorkz
Doen wat ze beloofd hebben. Keurig op tijd geleverd. Alleen er had wat meer aandacht besteed kunnen worden aan de verpakking van het drukwerk. Opgerold in kraftpapier helpt niet echt tegen...Doen wat ze beloofd hebben. Keurig op tijd geleverd. Alleen er had wat meer aandacht besteed kunnen worden aan de verpakking van het drukwerk. Opgerold in kraftpapier helpt niet echt tegen beschadiging van buitenaf.
Yvonne martens
Heel goede service, zowel de klantendienst als de afhandeling van het product.
Anouk de Vries
Prima drukkerij met goede chatservice voor hulp!
Mw. P.A. Schild
Met enige spanning mijn bestelling, boekjes met tekst en kindertekeningen gedaan. Zouden de kleuren zo afgedrukt worden als gemaakt? Maar niets anders dan lof de kleur is precies geworden zoals de...Met enige spanning mijn bestelling, boekjes met tekst en kindertekeningen gedaan. Zouden de kleuren zo afgedrukt worden als gemaakt? Maar niets anders dan lof de kleur is precies geworden zoals de originele tekeningen . Persoonlijk contact was ook erg prettig, snelle reactie op mijn vraag en ook telefonische goed bereikbaar. DWC team bedankt.
3dhomes
Efficiënt, klantvriendelijk en snelle service
BBTT design
Erg tevreden, snelle afhandeling!
Jonas De Breucker
Heel leuke ervaring. Had nog wat problemen met de print file. Ze hebben me door heel dit proces proberen leiden.