Monique Lammerinks

Fluitend

Beschrijf hier uw ervaring

Fantastisch, super geregeld. Ga alleen niet te groot worden waardoor de persoonlijke touch verloren gaat! Want juist dat is jullie sterke punt denk ik.

A.W. Rats

Super service

Beschrijf hier uw ervaring

Twee jaar geleden kochten wij 2 stuks E-Bikez tot volle tevredenheid. Kort geleden blijkt een van de accu's niet meer te functioneren. Na overleg met E-Bikez is de accu weer hersteld en werk weer... Twee jaar geleden kochten wij 2 stuks E-Bikez tot volle tevredenheid. Kort geleden blijkt een van de accu's niet meer te functioneren. Na overleg met E-Bikez is de accu weer hersteld en werk weer optimaal. Wat een super service geen gedonder gewoon oplossen (Hoog in het vaandel KLANT IS KONING).

Y. Duinkerken

Stevige fiets, hele vriendelijke mensen, snel bereikbaar, persoonlijk contact en goede service!

Beschrijf hier uw ervaring

We hebben voor onze kinderen ( met fysieke beperking) 2 ebikes aangeschaft. Ze kwamen bij ons aan huis en onze jongens mochten uitproberen. Bij het leveren van materiaal ( vb een nieuwe velg ivm een... We hebben voor onze kinderen ( met fysieke beperking) 2 ebikes aangeschaft. Ze kwamen bij ons aan huis en onze jongens mochten uitproberen. Bij het leveren van materiaal ( vb een nieuwe velg ivm een slag in het wiel of bij het te snel leeglopen van een accu), werd er meteen contact opgenomen bij onze vraag en snel en vakkundig gehandeld. Accu nagemeten en voor de zekerheid een nieuwe geleverd. Helemaal top.

lm peters

Daarom ebez

Zeer goed, klant gericht

heidi aalbers

Fietsen is nu weer leuk

Beschrijf hier uw ervaring

zeer goede service en prettige jonge mensen die hun vak verstaan

D.Verburg

Onze e-bikez

Beschrijf hier uw ervaring

Sinds wij een E-Bikez hebben hebben wij samen nog nooit zoveel gefietst en dat zegt eigenlijk alles.

Frans Maree

Fietsplezier

Beschrijf hier uw ervaring

Na een klein probleem met de standaard gebeld en snel hiermee geholpen. Een nieuwe standaard werd geplaatst.

D. van Hanswijk

Ik ben blij met mijn Ebike van E-bikez en ook met de uitstekende service!!!!!

Beschrijf hier uw ervaring

Fijne fiets en altijd uitstekende service, direct antwoord en oplossingen, heel erg prettig!

Stef

Heerlijke bike; na de Spark nu overgestapt op de Spark de Luxe. Eerste reactie: helemaal geen "electrische" gevoel. Super!! De trapondersteuning is werkelijk relaxed. Nooit meer zonder.... Heerlijke bike; na de Spark nu overgestapt op de Spark de Luxe. Eerste reactie: helemaal geen "electrische" gevoel. Super!! De trapondersteuning is werkelijk relaxed. Nooit meer zonder....
Daarom mede gelet op prijs en kwaliteit: vijf sterren!!

Beschrijf hier uw ervaring

Prima service. Altijd te bereiken. Een aanrader!!

Erik Visser

Electrisch fietsen een super uitvinding en een geweldige ervaring

Beschrijf hier uw ervaring

De eerste contacten die ik metE-bikez waarin in het allereerste begin, de opstartfase vanaf dat moment ben ik met verschillende collega's een electrische fiets aangeschaft en nu na 2 jaar ervaring... De eerste contacten die ik metE-bikez waarin in het allereerste begin, de opstartfase vanaf dat moment ben ik met verschillende collega's een electrische fiets aangeschaft en nu na 2 jaar ervaring kan ik niet anders dan iedereen de weg via e-bikez te wijzen om te gaan ervaren dat elctrisch fietsen voor iedereen is weggelegd van scholier tot 70-80+.