Zeer service gericht en dus betrouwbaar! Ik kreeg een telefoontje dat de levering iets was verlaat, nota bene door de feestdagen.
Reactie e-Carnavalskleding.nl:
Dank voor de beoordeling en veel plezier met de bestelde items. Tot een volgende keer!
Goedemiddag Frans,
Er is inderdaad iets fout gegaan bij onze vervoerder. Het pakket is nooit afgeleverd en op 12 januari hebben wij het orderbedrag aan je teruggeboekt. Hopelijk ben je alsnog...
Jammer dat er iets fout is gegaan met de levering. Tijdens de feestdagen is het erg druk geweest bij de vervoerders en heeft er vertraging plaats gevonden. Je bent altijd vrij om een bestelling...
Beste Mariam,
Het bestelde pakje had een levertijd wat op de site vermeld stond. Wij hebben de mail die je stuurde direct beantwoord. Wij zijn telefonisch, per mail, app en chat bereikbaar...