Zeer service gericht en dus betrouwbaar! Ik kreeg een telefoontje dat de levering iets was verlaat, nota bene door de feestdagen.

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Dank voor de beoordeling en veel plezier met de bestelde items. Tot een volgende keer!

Willeke vd Z

Supersnelle levering rondom O&N en producten helemaal naar wens. Dus blij!

C.Q.Y.B. Groenendijk

Snel verzending, maskers ietsjes te klein maar lukt wel voor de creativiteit.

Mat Kater

Snelle levering, fijn afhaalpunt

Frans Huygens

Negatief , hebben bestelling niet ontvangen

Goedemiddag Frans,
Goedemiddag Frans,
Er is inderdaad iets fout gegaan bij onze vervoerder. Het pakket is nooit afgeleverd en op 12 januari hebben wij het orderbedrag aan je teruggeboekt. Hopelijk ben je alsnog naar tevredenheid geholpen.
Vriendelijke groet,
Martijn
e-Carnavalskleding.nl

Te late levering want niet volgende werkdag zoals beloofd bij aankoop

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Jammer dat er iets fout is gegaan met de levering. Tijdens de feestdagen is het erg druk geweest bij de vervoerders en heeft er vertraging plaats gevonden. Je bent altijd vrij om een bestelling... Jammer dat er iets fout is gegaan met de levering. Tijdens de feestdagen is het erg druk geweest bij de vervoerders en heeft er vertraging plaats gevonden. Je bent altijd vrij om een bestelling retour te sturen binnen 14 dagen.

Jessica

Snelle levering, kwalitatief goed

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Uiterst slecht!! Week geleden pakje voor kerstvoorstelling van ons zoontje gekocht. Er stond dat het de volgende dag zou worden geleverd. Echter kreeg ik het gisteren pas binnen en toen was de... Uiterst slecht!! Week geleden pakje voor kerstvoorstelling van ons zoontje gekocht. Er stond dat het de volgende dag zou worden geleverd. Echter kreeg ik het gisteren pas binnen en toen was de voorstelling al geweest! Contact zoeken was niet mogelijk en via de mail wordt niet gereageerd. Voor mij nooit weer!

Beste Mariam,
Beste Mariam,
Het bestelde pakje had een levertijd wat op de site vermeld stond. Wij hebben de mail die je stuurde direct beantwoord. Wij zijn telefonisch, per mail, app en chat bereikbaar tijdens kantooruren.

Janneke Van Reenen

Goede service