Goed!

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Dank voor de beoordeling en veel plezier met de bestelde items. Tot een volgende keer en alvast fijne feestdagen!

Nel Jansen

Snelle en correcte levering

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Dankjewel voor de leuke beoordeling.

Snelle levering van het juiste artikel, goede communicatie

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Dankjewel voor de leuke beoordeling.

jan vant hoog

(Bewerkt)

Zeer slecht sint is voorbij komen mij wenkbrouwen binnen telaat dus

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Beste klant, jammer dat wij een slechte beoordeling ontvangen voor deze bestelling. Op de site staat bij dit product 5 werkdagen levertijd. Deze bestelling is ook binnen de 5 werkdagen verzonden. Na... Beste klant, jammer dat wij een slechte beoordeling ontvangen voor deze bestelling. Op de site staat bij dit product 5 werkdagen levertijd. Deze bestelling is ook binnen de 5 werkdagen verzonden. Na telefonisch contact met jou opgenomen te hebben, hebben wij alles met je opgelost. Daarom begrijpen wij niet goed dat wij alsnog deze beoordeling ontvangen.

Arnoud van Rooijen

Zeer slecht. De optie om 1-2 dagen leveringstijd te kiezen en dan pas na 4 dagen op te sturen.

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Goedemorgen, wij hebben elkaar telefonisch gesproken en daarbij uitgelegd dat je de leverdatum van een besteld item over het hoofd hebt gezien waardoor de bestelling niet eerder geleverd had kunnen... Goedemorgen, wij hebben elkaar telefonisch gesproken en daarbij uitgelegd dat je de leverdatum van een besteld item over het hoofd hebt gezien waardoor de bestelling niet eerder geleverd had kunnen worden. Uiteraard mag je zoals gezegd je bestelling retour sturen.

connie koster

Snelle en nette levering

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Beste klant, dank voor de leuke beoordeling. Veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer.

Arie Bombari

Zeer vriendelijk bedrijf met goede service.
Product was beschadigd geleverd, waarop na mijn melding het zeer actief en doeltreffend werd opgelost.
Zal zeker volgende keer weer een aankoop...
Zeer vriendelijk bedrijf met goede service.
Zal zeker volgende keer weer een aankoop willen doen.

Goedemiddag Arie,
Goedemiddag Arie,
Wat leuk dat je ondanks het defecte product zo enthousiast bent. Wij doen er alles aan om de beste service te leveren. Helaas komt het soms voor dat een product stuk is. Fijne avond gewenst!
Vriendelijke groet,
Martijn
e-Carnavalskleding.nl

Melchior Verheijde

Goede kwaliteit handschoenen en snelle levering. De Sint is er erg blij mee.

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Goed om te horen dat je tevreden bent over onze service, dankjewel voor deze fijne beoordeling.

Willemijn

Dure verzendkosten, retour sturen is wel behoorlijk aan de prijs, ook het aanmaken van een retourzending ging niet vlekkeloos. Wel een snelle levering. Mijn bestelde producten kwamen niet overeen... Dure verzendkosten, retour sturen is wel behoorlijk aan de prijs, ook het aanmaken van een retourzending ging niet vlekkeloos. Wel een snelle levering. Mijn bestelde producten kwamen niet overeen met echt

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Hallo, wanneer je de gehele bestelling retour stuurt ontvang je de verzendkosten voor de heenzending terug en betaal je alleen eenmalig voor de retour kosten. Op deze manier dragen we elk 1x de... Hallo, wanneer je de gehele bestelling retour stuurt ontvang je de verzendkosten voor de heenzending terug en betaal je alleen eenmalig voor de retour kosten. Op deze manier dragen we elk 1x de verzendkosten.

Patricia De Raeymaecker

Fijne ervaring alles tiptop verlopen

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Dankjewel voor de fijne beoordeling.