Den bosch, Bart

Het bedrijf ecarnabalskleding is echt een top bedrijf! Nog beter dan de verwachtingen. Maar de transporteur trunkrs is echt een tegenvaller.

Hi Bart,
We zijn enorm blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Bedankt voor het delen van jouw mening.

Marjan Peters

Online gevonden, besteld en tijdig ontvangen. Tel contact over een mail, per direct geholpen

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Beste klant, dank voor de leuke beoordeling. Veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer.

Maybe make sure that I received the products before sending me a review email...I have not received the items yet?

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Beste klant, wij hebben per mail contact opgenomen met u. PostNL geeft aan dat de bestelling geleverd is en u geeft aan dat u nog niets heeft ontvangen. Daarom hebben wij een onderzoek ingesteld... Beste klant, wij hebben per mail contact opgenomen met u. PostNL geeft aan dat de bestelling geleverd is en u geeft aan dat u nog niets heeft ontvangen. Daarom hebben wij een onderzoek ingesteld naar het pakket. Hopelijk hebben wij hier snel bericht over.

Jeroen

(Bewerkt)

Verkeerde maat van het product gekregen maar is perfect opgelost.
Bedankt voor de goede oplossing.

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Beste klant, dank voor de beoordeling. Fijn dat wij het met je hebben kunnen oplossen. Tot een volgende keer.

Prima service

Vlot en goed

Irene Kaiser

Snelle levering, zeer tevreden!

(Bewerkt)

Moest verzendkosten betalen voor te retourneren, dacht dat ik nu twee keer moest betalen. Dit blijkt niet het geval. Geld van verzending bij aankoop wordt teruggestort. Nette afhandeling van het... Moest verzendkosten betalen voor te retourneren, dacht dat ik nu twee keer moest betalen. Dit blijkt niet het geval. Geld van verzending bij aankoop wordt teruggestort. Nette afhandeling van het bedrijf.

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Beste klant, bij het terugsturen van de gehele bestelling worden de verzendkosten van de heenzending ook teruggeboekt. Zo hoeven onze klanten niet 2x de kosten te betalen.

Supersnelle levering: ‘s ochtends besteld, diezelfde avond ontvangen!

Jackie

Snelle en correcte levering