Henri Makken

Hi Henri,
Groetjes,
Martijn
Team e-Carnavalskleding.nl

Supersnelle levering! 10.00 uur in de ochtend besteld, zelfde avond nog in huis! Dat maak je niet vaak mee!👌🏻

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Hi! We zijn enorm blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Bedankt voor het delen van jouw mening. Groetjes, Martijn, Team e-Carnavalskleding.nl

Quentin Poncelet

Bonjour, n'annoncer pas de délais de livraison si la PostNL ne peut pas les respecter ; 3 jours de retard n'est pas acceptable

Danny Ravesteijn

Waardeloos !!!!

Eerste keer bij dit bedrijf besteld. Vond bevestigingsmails lang duren en bezorginfo track en trace was ook niet duidelijk. Wel prima verpakt en op voorspelde datum geleverd.

Ilse Wesseldijk

(Bewerkt)

Ik heb een pruik besteld en betaald en de pruik is niet geleverd. Er is een doos groente bezorgd. Na telefonisch contact is het zorgvuldig opgelost en bleek de organisatie die de bezorging deed de... Ik heb een pruik besteld en betaald en de pruik is niet geleverd. Er is een doos groente bezorgd. Na telefonisch contact is het zorgvuldig opgelost en bleek de organisatie die de bezorging deed de dozen te hebben omgewisseld.

Leon Heijnen

Een directe en goede benadering van zaken. Snel en kordaat geregeld!

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Hi Leon! We zijn enorm blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Bedankt voor het delen van jouw mening. Groetjes, Martijn, Team e-Carnavalskleding.nl

Lise de Jong

Product te laat geleverd, verkeerd geinformeerd aan de telefoon

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Beste klant, helaas is er bij PostNL een vertraging ontstaan door een sorteerfout. Hierdoor is het pakket niet op 7 november, maar op 8 november geleverd op de servicelocatie. Dat is heel vervelend.... Beste klant, helaas is er bij PostNL een vertraging ontstaan door een sorteerfout. Hierdoor is het pakket niet op 7 november, maar op 8 november geleverd op de servicelocatie. Dat is heel vervelend. Onze excuses daarvoor. Kun je de bestelling nog gebruiken? Heb je voor ons je bestelnummer? Graag horen wij van jou.

Jos Engbers

Reactie e-Carnavalskleding.nl:

Leuk dat je een beoordeling geplaatst hebt. Veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer.