Reactie e-Carnavalskleding.nl:
Hi Henri,
Groetjes,
Martijn
Team e-Carnavalskleding.nl
Hi! We zijn enorm blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Bedankt voor het delen van jouw mening. Groetjes, Martijn, Team e-Carnavalskleding.nl
Hi Leon! We zijn enorm blij om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! Bedankt voor het delen van jouw mening. Groetjes, Martijn, Team e-Carnavalskleding.nl
Beste klant, helaas is er bij PostNL een vertraging ontstaan door een sorteerfout. Hierdoor is het pakket niet op 7 november, maar op 8 november geleverd op de servicelocatie. Dat is heel vervelend....
Leuk dat je een beoordeling geplaatst hebt. Veel plezier met je aankoop en tot een volgende keer.